Chrome - Link Select -->

perjantai 31. heinäkuuta 2015

hyvästi jää

Oi haikeutta, oi haikeutta. Tänään oli aika sanoa entiselle rakkaalle kodille hyvästit. Vaikkei tuo oma ollutkaan, kyllä sinne iso pala elämää jäi, rakkaudella sekä hartaudella  se itse remontoitiin meille kodiksi. Siivoilin sitä yksikseen monta tuntia, (ei muuten noin vaan parissa tunnissa siivota, niinkuin ajattelin) ja mietin siinä mitä kaikkea tuolla on koettu. Valton ekat 9 kuukautta, odotusaika ja vajaa vuosi ennen Valtoa siellä eleltiin. Yhteensä 2 vuotta ja 3 kuukautta. Sinne jäi, hyvästi jäi. Toivotaan että seuraavat ja sitä seuraavat asukkaat osaavat arvostaa taloa ja asuntoa, siihen tehtyä remonttia ja pitäisivät sitä hyvin. Kiitos, met kuitataan ja jatketaan elämää täällä uudessa kotona! 


Oli muuten hauska nähdä asunto ekaa kertaa rempattuna tyhjänä. Kun mehän rempattiin samalla kun asuttiin, eli tavaroita oli kaiken aikaa jossain.


6 kommenttia :

 1. Hei pakko kysyä, mitä materiaalia keittiön välitila on? Näyttää hyvältä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, Berry Allocin Kitchen Wall (väri Concrete) välitilalaminaattia se on, ja oli ihana. Todella helppo pitää puhtaana ja aika armollinen lialle, ei juuri näy ;) Eikä ollut mitenkään kovin kallistakaan.

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Eikös vaan ollutkin! Ikävä varmasti vielä tulee, mutta onhan meillä vähintään yhtä kaunis uusikin koti! :)

   Poista
 3. Rakastuin just tuohon keltaiseen putkeen!<3 Ihanan näköinen tää edellinen kämppä, voisin heti muuttaa asumaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, miehen valinta oli se! ;) Yllättävän nopeasti meni kyllä vuokralle tuo! :)

   Poista

Kirjoitahan sana tai useampi!