Chrome - Link Select -->

keskiviikko 15. heinäkuuta 2015

asuntomessut osa 1

Sunnuntaina saatiin kaksisteen miehen kanssa käydä rauhassa kiertämässä asuntomessut, kun Valto oli mummulassa hoidossa. Turhaan olin pelännyt päivän sujumista, oli mennyt loistavasti! Voi siis toistekki viedä... Niistä asuntomessuista siis. Odotukset oli vähän matalalla viimevuotisen kokemuksen perusteella, viime vuonna kun ei oikein ollut mun mieleisiä juttuja. Nytkin lähdettiin lähinnä sisustuksia katteleen ja fiilisteleen kivoja taloja. 

Noh, odotukset ylittyi reilusti. PALJON oli mieleistä ja tykästyin muutamaan taloon niin, että olisin voinut heti alkaa rakentaa samanmoista. Vivolan ja Potiuksen kohteet oli ihan lemppareita. Puumeran kerrostalo-asunto oli myös mun mieleen, kasarikotia me molemmat kauhisteltiin, siellä haisikin ihan kasari! Muita ehdottomasti vierailun arvoisia oli Puumeran Perunamaa, Kontion Harunire, Kristallikuutio, Villa Kapee, Villa Chili, Hevi kivitalon Panthera Tigris sekä Saton StudioKoti. 

Kokosin muutamia kollaaseja, jotka jaan kahteen postaukseen, kuvissa on ne, mitä tallentui puhelimen muistiin. Ja kuvat on ihan sekalaisessa järjestyksessä. Kamerankin otin kyllä mukaan, mutten juuri sitä jaksanut laukusta kaivaa. Sunnuntaina oli meinaan muitakin liikenteessä... 2 kommenttia :

  1. Sisko on ollut pintakäsittelemässä tuota Panthera Tigris taloo. :) -AnskuT

    VastaaPoista

Kirjoitahan sana tai useampi!