Chrome - Link Select -->

torstai 2. lokakuuta 2014

pöydän uudet jalat

Jo pari viikkoa sitten operoimme ruokapöydällemme uudet jalat. Aiemmat olivat itse tekemäni, mielestäni kovin sievät ja uniikit, muttei käytössä kovin hyvät. Lenkkasivat ja päässä istuvan jalat eivät sopineet pöydän alle. Kesätyöpaikastani löysin uudet jalat, jotka käsittelimme uusiksi valkoisiksi. Sopii valtavan hyvin nuo jalat tuohon, vai mitäs sanotte? Aiemmat jalakset voit nähdä mm  täältä. Nyt sopii myöhemmin tuleva syöttötuoli myös hyvin, sekä syöttötuolissa istuvan jalat kanssa.

Toin vähän syksyä kotiin tiesminkäpuun -oksan muodossa. Vielä jaksaa ''lenkkeillä'', ja kirpsakat aurinkoiset kelit oikein kutsuu mua tuonne keskikaupungin metsään kävelylle. Oon niin syksyihminen kun vaan voi olla.


7 kommenttia :

 1. Niin on aurinkoisia päiviä ollut, että on synti viettää ne sisällä. Mutta minkäs teet, kun ensin toinen on kipeänä ja sitten (tietty) toinenkin. Onneksi lasten lukumäärä on siinä, joten loppuviikosta ei sairasta sitten kukaan ;) Kaunis pöytä ja nuo tuolit – jotenkin oon tykästynyt niihin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sanos muuta, tosissaan harmi jos näitä joutuu viettää sisällä! Mutta onneksi viikonlopuksikin on luvattu aurinkoistsa! ;) Kiitos kaunis, met taas ollaan jo vähän kyllästytty noihin tuoleihin, ja haluttais pitkät penkit pöydän molemmin puolin, mutta saas nähhä… :)

   Poista
 2. Kauniit jalat. Niissä on hauska jekku, eli nuo kiinnitysosat ja niiden asento. Ja onpa kauniit kuvat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikös ole, justiin tuosta mallista tykkään hurjasti! :) Kiitos!

   Poista
 3. Hienot on pöydän jalat, vaikka entisetkin oli kivat :) Voi kun mäkin voisin käydä lenkkeilemässä ilman sitä ainaista supistelua, tuo aurinkoisen viilee ilma kyllä houkuttelis!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Molempi parempi :) Toivotaan että sullakin helpottaa ja pääsisit vähän nauttimaan kivoista kävelyistä! :)

   Poista
 4. Wauu, kaunis kuva <3

  VastaaPoista

Kirjoitahan sana tai useampi!