Chrome - Link Select -->

sunnuntai 28. syyskuuta 2014

ROHKENEN.

Varoitus; jos ei raskaus jutut kiinnosta, lopeta ihmeessä lukeminen tähän paikkaan. On meinaan koko postaus yhtä raskausjuttua. 
Rohkenen laittaa tänne kuvan muistoksi raskaudestani. Miehen kanssa otimme ihan keskenämme yks päivä raskausmassukuvia, joita ajattelimme teettää vauvakirjaa varten. Pötsini on melko iso, mutta niin on jo vauva siellä sisällä. Mun varmasti tulee ikävä tätä ihon alla olevaa vauvaa joskus, on se niin huikeaa kuinka se siellä pyörii ja hyörii. Silti nyt jo on ikävä ns omaa kroppaa, ilman kömpelöä ja suurta vatsaa. 

Raskauteni on alusta asti sujunut melko moitteetta. Alkuraskauden pahoinvointia en ole joutunut kokemaan, eikä himojakaan ole ollut nimeksikään. Migreeni käväisi pari kertaa. Oon kokenut kuitenkin koko mahankasvatusajan helpoksi ja mukavaksi. Vielähän niitä ehtii niitä vaivoja tulla, ettei pidä vielä huokaista. Arpia oon saanut ja selkä on vihoitellut ajoittain, mutta muutoin, mikäs tässä ollessa. 
Ps. Meinaan pakahtua rakkaudesta, onnesta ja ilosta. 

29 kommenttia :

 1. ♡♡♡♡♡♥♡♡♡♡♡

  VastaaPoista
 2. Ihana maha sulla! <3 Välillä tulee niin ikävä omaa mahaa ja sitä oikeasti PIENTÄ vauvaa kun kattelee kuvia. :') Nyt tuommonen 9,5kk täystuho levittelee tavaroita ympäri kämppää ja koskee kaikkeen mihin ei sais. :D Mutta hyvää loppuodotusta sulle! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Toivottavasti osataan ja saadaan nauttia pikkuvauva-ajasta! :)

   Poista
 3. Ihania kuvia! :) ole onnellinen hyvin menneestä raskaudesta. Itse onnellinen vuorokauden ikäisestä kolmannesta lapsesta, mutta kaikki raskaudet ovat järjettömän pahoinvoinnin takia olleet traumaattisia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kyllä tässä saa olla onnellinen! Tuntuu olevan harvinaista herkkua raskauden helppous… :)

   Poista
 4. Nauti, aika menee todella äkkiä ja kun saat pienen käärön syliisi, silloin aika vasta hurahtaakin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yritän nauttia, nyt ja sitten kun vauva syntyy!

   Poista
 5. <3 Ihania kuvia. Mekin juuri viime viikolla otettiin miehen kanssa masukuvia, nyt kun kohta alkaa olla viimeiset hetket käsillä :)

  VastaaPoista
 6. voi rakkaus, ihania kuvia. <3

  VastaaPoista
 7. Tsemppiä loppuraskauteen,ihana maha!<3

  VastaaPoista
 8. Onnea matkaan! Kuvat ovat kauniita!

  VastaaPoista
 9. Oon pitempään jo seurannut sun blogia ja tykkään kovasti tämän tyylistä, aitoudesta ja erilaisuudesta. Parasta oli se kun ilmotit, että oot raskaana ja meillä taitaa olla vauvat tulossa melko samoihin aikoihin, viimiset tuskaset odotuksen hetket käsillä. Kauniita kuvia ja onnea loppuodotukseen ja tulevaan! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, kiitos paljon! Huippu kun oot ollu mukana! Mulla olis la 26.10. niin täälläkin viimeisiä viikkoja viedään! Onnea ja tsemppiä myös sinne loppurutistukseen ja vauva-arkeen! :)

   Poista
 10. Kauniita kauniita kuvia :))

  VastaaPoista
 11. Onneksi rohkenit! Ihanat kuvat, kaunis vatsa ja kaunis sinä. :)

  VastaaPoista
 12. Oi <3 Ihania kuvia :) Onnea odotukseen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, ei oo enää montaa päivää jäljelläkään! :)

   Poista

Kirjoitahan sana tai useampi!