Chrome - Link Select -->

keskiviikko 17. syyskuuta 2014

''uus'' pöytä

Uus pöytä saatiin kun ostettiin IKEAn pukkijalat ja saatiin pala ylijäämä vaneria eräästä koulun prokkiksesta. Entistä ehdompi. Oon hirvee keräilijä, säästän kaikki mitä ''joskus voi johonkin tarvita''. Oon epätoivoisesti yrittänyt tästä eroon ja nyt karsinkin KAKSI kassillista suoraan sanottuna roskaa työpöydän kaikista säilyttimistä ja askartelulaatikoista. Hyvä minä. 

IKEAlta on myös tuo hyllysysteemi, joka kiinnitetään pöytään seinän sijaan. Kätevä sanon mää!  Jospa nyt pysyis pöytä järjestyksessä ja jäis vähän työskentelytilaakin. BEKANT nimeltänsä tuo. 

Sitten kysäsen teiltä, lukijani; että mistä löytää sieviä JA edullisia roskakoreja? Yleensä löydän joko sieviä tai edullisia, ei ne ikinä tuu samassa paketissa. Tuo remppa-aikana ylijäämä-betonilla päällystetty IKEAn kori on pohjasta halki ja päästää pienimmät roskat ja purut auttamatta lattialle, ei kätevä! 

Piti vielä tässä kohtaa sanomani että takaa tuo Domus-tuoli on vähän kuluneempi, muttei mua haittaa, ihan tooosi hyvä työtuoli on kuitennii! 


18 kommenttia :

 1. Kivalta näyttää!
  Minun piti heivata pukkijaloilla seissyt työpöytä pois uuden perheenjäsenen tieltä. En tiedä mihin nurkkaan saisin työhuoneen nyt, kun perhe kasvaa. Harmittaa. Roskisasiaan en osaa valitettavasti auttaa. Meillä kun ei ole kuin pakolliset keittiön pöntöt. Eikö Granitista ole löytynyt? :o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Meilläkin tuo auttamatta edessä, uudelle perheenjäsenelle tilan raivaus siis, muttei ehkä ihan vielä, ja en tiedä josko sitä sitten ollaan jo toisessa kodissa.
   Pah, Granitista en oo edes huomannut etsiä, pitääpä sieltä käydä kurkkimassa, kiitos siis muistutuksesta, että meillä on Granit! :)

   Poista
 2. Kaunis kaunis kaunis!!!

  VastaaPoista
 3. Kaunis nurkkaus.

  Ikeassa oli hienoja isoja valkoisia polkuroskiksia.siis kannellisia,jotka aukeavat jalalla painaen. Ostin teinille,että roskat pysyvät piilossa.

  Iso kukkaruukku,niinkun tosi iso, on kiva paperiroskiksena.

  Halpa ja nopea paperiroskis,kirjaimellisesti paperiroskis, syntyy kun käännät esim. S-marketin pahvikadsin nurinpäin (jää tekstit piiloon) ja taitat reunoja vähän sisään päin.
  Tarvittaessa koko roskiksen voi kipata roskiin ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti, kyllä nyt luulis etätehtävien ja muiden teko maistuvan! :)

   Kannetonta (lue: mahdollisimman vaivatonta) vaihtoehtoa haemma, kuitenkin tyhjätään se useasti, niin ei roskat häiritse. Kukkaruukkuja määkin oon silläsilmällä tiiraillut, ei oo tullut sopivaa vastaan.

   Ja oiva vinkki tuo paperikassi, meillä on tuollaisia ihan ilman mitään logoakin, siitä siis apu ensihätään! Kiitos! :)

   Poista
 4. Teillä on kyllä käytetty juuri sopivasti tuota vaaleaa puuta, näyttää kivalta!

  VastaaPoista
 5. Vastaukset
  1. :) Hyvä, notta sinne asti näyttää hyvältä! ;)

   Poista
 6. Ihanan näköstä kyllä! Meilläki ollu suunnitelmissa ostaa nuo Ikean pukkijalat ja tehä vanerista pöydän kansi.. mutta niin sata muutakin suunnitelmaa mielessä että saa nähä millon toteutuu :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Meilläkin tää idea muhi päässä sen pari kuukautta, kun oli ''vähän'' muutakin hankittavaa ja tehtävää! :D

   Poista
 7. Siis mää oon miettiny että miks nää sun uudet postaukset ei tuu mulle bloggeriin ja nyt vasta hoksasin etten ollu muka kirjautunu lukijaksi! Oon kyllä varma että oon ollu lukija ku ne on varmasti joskus tullu! :D Enkä kyllä oo poistunukkaan millonkaan :) Outoa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo ja kyllä määkin muistan että oot ollu… :O hassua! No nyt oot taas mukana! :)

   Poista
 8. Hienolta näyttää! Tuli mieleen tää Muovo for House roskakori, kuvia ainakin täällä http://kotipalapeli.blogspot.fi/2014/07/kuvat-s-ryhmamuovo-for-house.html?m=1 hinnasta ei ole tosin minkäänlaista aavistusta, mutta uskoisin sen olevan kohtuullinen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tuotakin roskista oon prismassa käydessä kattellu, mutta ehkä liian reikänen, noin niinkun tollasta pikkuroskaa ajatellen… Joku metallinen suora lieriö olis niiiiin kiva!

   Poista
 9. IhAna! Mistäköhän tuo ihana räsymatto on peräisin?! 😊

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Räsymatto on mummun varastoista, alunperin nelisen metriä pitkä, nyt kahtena kappaleena tuossa lattialla. :)

   Poista

Kirjoitahan sana tai useampi!