Chrome - Link Select -->

torstai 11. syyskuuta 2014

mehut pois

Blogi on jäänyt vähän taka-alalle. On ollut muuta, kuten flunssa, turkiskuoriaisten toukkia, koulu on alkanut ja raskauden loppusuora. Ovat meinaan vieneet melko hyvin mehuja. Päivän päätteeksi ei tee mieli ottaa kameraa ja kuvata kotia tai yhtään mitään. Ei nuo mitkään vielä oo ohi, flunssa näyttää olevan sitkeää sorttia ja toukat on kyllä myrkytetty, mutta edelleen niitä täällä kuulemma kolmen viikon ajan saattaa pörrätä. Koulussa pyrin käymään sen minkä pystyn ja kykenen. Raskaus etenee hurjaa kyytiä ja tuntuu uskomattomalta, että muutaman viikon päästä meillä voi olla pienenpieni nyytti sylissä. Pienellä aasinsillalla päästään rattaisiin, jotka nekin malttamattomana odottelee kyytiläistä. Rattaita ostaessa olisimme tahtoneet mustan rungon. Kuitenkin käytettynä järkevään hintaan emme niitä löytäneet tuolloin, joten päätimme pari päivää sitten, että teippaamme rungon itse mustaksi. Googlauksien perusteella ihan toimiva ja järkeväkin juttu naarmujen tms estämiseksi. Etolasta siis metrin verran Dc-fixiä ja menoks! Kyllä muuttui ilme, ja tykkään rattaista entistä enempi!! 

4 kommenttia :

 1. Ihan huikean hieno idea, pitääkin laittaa korvan taakse tämä vinkki, jos joskus vaikka tulisi tarpeelliseksi vielä! Onnea tulevaan. :)

  VastaaPoista
 2. Onpa kivat! Pitäiskö tuunata omatkin, vaikka käyttöä onkin takana jo kaksi vuotta, ilme voisi piristyä. Oliko sulla tarkempia ohjeita, vinkkejä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikös! Ei meillä sen kummempia ohjeita ollut, mies mittaili ja leikkeli ja liimasi. Pari ensimmäistä hän teki kahteen kertaan, muttei osannut sanoa sen kummempia vinkkejä.. :)

   Poista

Kirjoitahan sana tai useampi!