Chrome - Link Select -->

tiistai 2. syyskuuta 2014

sininen syksy

Mua on alkanut hirmuusti houkutteleen sininen. Entinen inhokkiväri. Sinistä siis himoitsen, kunhan sininen on oikein tumman sininen. Musteen sininen! Näitä oon kuolannut viime aikoina. Säväyttääkö tumma sininen teitä? 

1/ Sääpäiväkirja-lautanen, Marimekko 2/ Tall-pullo, House Doctor 3/ Pino-kynttilänjalka, Arabia  4/ Tummansininen jakkara 60, Artek 5/  Twist a Twill peitto 6/ Jurmo-tyynyliina, Marimekko 7/ Meno-kassi, Iittala 8/ Yö metsässä-tyyny, Saana ja Olli

PS. Olkaahan kuulolla, seuraava postaus on 200. järjestyksessään, ja nyt on bloggerin kautta kirjautuneita lukijoita tasan sata, joten arvontaa on luvassa!! 

10 kommenttia :

 1. KYLLÄ! Minäkin näytä peukkua mustikansiniselle. Kuuluu minunkin entisiin inhokkeihin.

  Hieno kollaasi - kotiuttaisin näistä jokaisen. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä, samassa veneessä ollaan siis! Kaikki meillekin ottaisin, haluaisin aloittaa huovasta.. :)

   Poista
 2. Kyllä on sininen edelleen vaikea minulle, ei voi mitään. Liiaksi 90-luvun traumoja :D Mutta iso sinis-innostus on kyllä sisustusmaailmassa meneillään. Nuo Sääpäiväkirja-lautaset ovat kyllä huikeita. Mutta ehkä niistäkin puhuttelee enemmän se vihreä. Mutta todella kauniit tuotteet olet tähän valinnut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Monelle on, minä ''onneksi'' olen elänyt 90-lukua niin nuorena, etten juuri sinisestä muista… :) Sinis-innostusta on ilmassa, mutta en niin isosti kuin luulis.

   Poista
 3. Samainen 90-luvun lapsi ja mulle on kans tullut yhtäkkiä kauhee sininen buumi. Juurikin tuollainen oikein tummansininen. Ihana väri. Ja ihania tuotteita olet kasannut tuohon :) -M-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikös oo ihana väri, ja kaikki noista kotiuttaisin kiljuen! :)

   Poista
 4. Tumma sininen iskee! Aina olen tykännyt siitä :) sisustuksessa en ole käyttänyt,mut lasten ja omissa vaatteissa jonki verran..IHaniA juttuja kollaasissa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä hyvä, meilläkin se ensin näkyi vaatteissa, kohta varmaan myös kodissa! :)

   Poista
 5. Heeei, tulin vastavierailulle blogiisi ja kiva blogi löytyi täältäkin :)

  Sininen on nyt kyllä pinnalla, sitä näkee vähän joka paikassa, ainakin blogeissa :) Mutta enpä ihmettele, ihana kollaasi tämäkin <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä, tervetuloa lukijaksi! :)

   Sanos muuta, iskee valinnan vaikeus jos meinaa jotain pientä sinistä kotiinsa hankkia… :)

   Poista

Kirjoitahan sana tai useampi!