Chrome - Link Select -->

keskiviikko 8. lokakuuta 2014

DIY-kynttelikkö

Pitkästä aikaa, no oikeasti kokoajan joku DIY-juttu on työn alla, mutta pitkästä aikaa saatiin jotain valmiiksi asti. Ja käyttöön hetimiten. Tarvittiin vanha nahkavyö ja niittejä. Mies hakkasi vasaralla niitit oikeisiin paikkoihin ja mää tökin kynttilät. 

Nymmää meen jatkaan Avotakan lukemista ja nauttiin kynttilöistä, syyssateesta ja kuumasta glögistä. Kyllä, luit oikein, tämä rouva on aloittanut glögikauden. Tovi sitten jo. 

14 kommenttia :

 1. Hieno! En vaan tajua mistä sä keksit aina näitä diy-juttuja :) Heh mä en glögistä niinkään pidä, mutta joulutorttuja alko tänään tehä mieli. Aattelinkin, et voishan niitä alkaa tekeen jo, jouluun enää 2,5 kk kuitenki ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ha, pinterest on hyvä inspiksen lähde! ;) Joulutorttujen suhteen mulla on raja, vasta joulukuussa. Glögin juonnin saa alottaa aiemmin :D

   Poista
 2. Sullapa näkyy hyviä ideoita riittävän! :) Glögin maistelu on alotettu täälläkin.. Vähän suklaata, pähkinöitä ja kuppi kuumaa niin mikäs sen parempaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hi, välillä ihan liikaa, niin ettei kerkeä kaikkia edes miettiä toteuttavansa! Justiin suklaatin kanssa glögi on niin hyvää! :)

   Poista
 3. Onpa ihana!!! Sä oot supertaitava kynttelikköjen suunnittelija/tekijä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kynttilöiden suurkuluttajana niitä yrittää aina miettiä kivoja uusia ja erilaisia pidikeratkaisuja ;)

   Poista
 4. Huippu idea! Täällä kans just korkattiin glögikausi, ah miten hyvää!☺️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ihan parasta, glögikausi, ja kestää niin ihanan kauan! :)

   Poista
 5. oII OI ootte ihania! :) Kiva kynttelikkö kyllä!

  VastaaPoista

Kirjoitahan sana tai useampi!