Chrome - Link Select -->

torstai 9. lokakuuta 2014

ei mitään uutta eteisessä

Niinkuin otsikkokin jo sen kertoo, ei mitään uutta. Tai ei juuri mitään uutta. Eteinen on miltei saman näköinen kuin tammikuussa, kun viimeksi oon sitä kuvannut. Jotain kuitenkin on muuttunut. Sähköjohdot ei enää repsota, vessan kyltti on vaihtunut uuteen ja mattokin on päivittynyt. Viimeviikolla löysin myös tuon ensimmäisessä kuvassa näkyvän Karlssonin Mini Flip -kellon, paikallisesta Sokoksesta miinus-kuuskyt-prossaa -lappu kyljessä, eihän sitä sillon voinut kauppaankaan jättää, jos kerran siitä monta monituista vuotta oon haaveillut.

Vessan oven kirjaimet on Design Letterssin. Karhula-tölkissä säilyy kestokassit, siitä on helppo napata mukaan, kun kulman takana käy kaupassa.  Pienessä valkoisessa pärekorissa säilyy avaimet, huulirasvat ja muu pikkusälä, jotka taskusta siihen kotiin tullessa heitetään. Meinaa vaan olla liika pieni kori. Onneksi on jo tilluussa pikkuveljellä soma avainkaappi. Muutoinkin on suunnitelmissa muunnella eteistä vähän toimivammaksi. Jos penkkiin saisi toisen hyllyn, olis se kätevämpi kenkien kannalta. Peilit ajattelimma ottaa pois ja laittaa tilalle toimivammat seinänaulakot ja ehkä hylly niiden päälle hanska-, pipo- ja kaulahuivilaatikoille. Saas nähhä miten suunnitelmien käy. 

8 kommenttia :

 1. Kassit purkissa ovat huippuidea! Tekee ihan mieli varastaa idis :) Kaunis eteinen! Peilien leikki seinällä on tosi hauska.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varasta vain, en pistä pahakseni ollenkaan! Tykkään peileistä paljon, mutta välillä ärsyynnyn niihin, kun ei nää yhtenäistä kuvaa… :D

   Poista
 2. Hei, mut mä en olekkaan nähnyt ennen teitin eteistä, joten ihan hyvä vaikka näytit, vaikkei mitään uutta olekkaan. Hyvä löytö tuo kello!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jotenka hyvä siis! Kellolöydöstä oon onnesta soikeena ollu koko viimeisen viikon! :)

   Poista
 3. Yritin kerran etsiä netistä tuollaista kelloa, mutta mä en tiennyt mikä sen nimi on. Hieno löytö kyllä!

  Mun blogissa on sulle "tunnustus". :)
  http://aaltoi.blogspot.fi/2014/10/taman-hetken-lemppariblogit.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nytpäs tiedät, toivottavasti säkin löydät omasi! :)

   Kiitos valtavasti tunnustuksesta, et tiedäkään kuin iloiseksi päiväni teit! :)

   Poista
 4. Hei, blogissani on sinulle värikäs haaste!
  http://kaksinkaksiossa.blogspot.fi/2014/10/keltaista-kohtuudella.html

  Teillä taitaa olla H-hetket käsillä! :) Toivotan jo valmiiksi ihanaa pienokaisen tuoksuista arkea teille <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos haasteesta, yritän tarttua siihen hetimiten, jos ehtis vielä ennen vauvaa ;)

   Poista

Kirjoitahan sana tai useampi!