Chrome - Link Select -->

sunnuntai 26. lokakuuta 2014

sitteri ja sen uusi päällinen

Ajattelin ettemme sitteriä tartte, että onko sille muka tarvetta. Tulin toisiin ajatuksiin kun törmäsin sievään simppeliin valkorunkoiseen vanhaan sitteriin tori.fi:n myyntipalstalla. Vaivaisella viidellä eurolla hain tuon kotiin ja toisella vitosella ostin kangasta, josta uuden päällisen ommella hurautin. Sopii paremmin nyt meille edellisen pinkin päällisen sijaan. Eikä likakaan varmaan niin helpolla näy, kun ei ole ihan yksivärinen. Toivoa siis sopii nyt, että poikakin siinä viihtyisi. 


Ps. Tänään vielä aikaa osallistua arvontaan täällä.

16 kommenttia :

 1. Huippu löytö. Meillä ainakin sitteri on ollu kovassa käytössä. Viihtyy paremmin kuin lattialla jos ei sylissä voi pitää :) näkee kun muut touhuaa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sanos muuta! Toivotaan että meilläkin viihdytään, ei vielä oo uskallettu kokeilla ;)

   Poista
 2. Hieno! Ihanaa kangasta, oot kyllä niin kätevä käsistäs :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti, pakko itte yrittää kun ei kaupasta mieleistä löydy ;)

   Poista
 3. Hyvin sopii tuo valkoinen runko harmaaseen kauniiseen kankaaseen. Tosi hieno lopputulos. Toivottavasti tyyppi viihtyy.
  Kuinka on ensimmäiset päivät uuden tulokkaan kanssa lähteneet kulkemaan?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikös vaan, kyllä oon nyt tyytyväinen tuohon. :)

   Ekat päivät on lähtenyt ihan hyvin rullaamaan, opetteluahan tämä on, vaikka sinänsä on paljon kokemusta lapsista ja vauvoista, mutta oma uusi vauva on aina eri ja sen tavat on opeteltava. Ruokailukin alkaa sujua, alun tissiraivareiden jälkeen. Hurmaava pieni mies on niin kiltti ja rauhallinen ollut, toivottavasti sama meininki jatkuu. Äiti ja isikin on saanut varsin hyvin nukuttua! :)

   Poista
 4. Kyllä on hieno. Kunpa osaisin, niin tekisin varmasti samanlaisen.
  T:Viivu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, tuo oli yllättävän helppo, varsinkin kun kaavat sai edellisestä päällisestä, senkun surruutteli menemään. Eikä mun työnjälkee kovin läheltä saa tarkastella ;)

   Poista
 5. Hieno tuli! Lämpimät onnittelut pienokaisesta.

  VastaaPoista
 6. Vau, tuo on kyllä ihan huikea! Mulle nuorena opiskelijana vauvajutut ei oo ajankohtaisia, mutta oon ihan haltioissani niistä silti. Voi että, pienet on niin rakkaita. Paljon onnea perheenlisäyksestä ja tsemppiä arkeen♡ :)

  VastaaPoista
 7. Wow, upea <3 <3 :O

  VastaaPoista
 8. Vastaukset
  1. Kiitos, juurikin tyylikkyys ja ajattomuus oli mun tavotteet tän projektin suhteen ja hyvä jos ne oon saavutettu muidenkin mielestä! :)

   Poista

Kirjoitahan sana tai useampi!