Chrome - Link Select -->

perjantai 6. syyskuuta 2013

toisen käden ostoksiaLuvassa kuvina juttuja, joita oon kirppareilta kotiini rahdannut. Tässä tämänpäivän saldoa, pitkään aikaan parhaimpia löytöjä. Ostosähkyä oon purkanu myymällä nettikirppiksillä meille jo sopimattomia ja/tai mahtumattomia juttuja. Kuten vanhan pyörivän työ/koulutuolin, joka on ihan näillä näppäimillä lähdössä uuteen kotiinsa. Valkoharmaa tilaajalahja Coronna tuli tänään, tykkään siitä. Hääpäiväkukat törröttää ikean parin euron pullomaljassa, josta tykkään myös valtavasti. Sitten on muutaman euron hämmentävän hieno mehukannu ja siihen epäsopivan sopivasti sopivat korkeat 25 sentin juomalasit, joita nämä neljä ostettua mulla on täys tusina. 


Harvoin löydän itselle vaatetta ja asustetta kirpparilta, oon hirvittävän nirso. mutta nyt löysin kokonaisen asukokonaisuuden, joita toden totta voisin käyttää kaikkia kerrallansa. Vyö ehkä jäisi kaappiin. Viiluinen pärekori tulee kätkemään jotain pientä tilpehööriä vessaan tai keittiöön. Niin ja pesulahenkareita löysin asuntomme ullakkovarastostsa jonkun hylkäämänä joku kymmenen kipaletta, kivaa! 

Se piti vielä sanomani, että tänne on löytänyt tiensä moni uusi lukija, kiitos ja tervetuloa! 

2 kommenttia :

  1. Kiitos kirppislöytöjen esittelystä, ne ovat aina inspiroivia tällaiselle kirppishamsterille. Mukavaa nähdä millaisia löytöjä muut tekevät, innoittaa taas etsimään itsekin ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hups, nyt vasta vastaan; Ollos hyvä vain, luulenpa etten ainakaan vaatelöytökuvia tänne usein pistele, mutta ihan varmaan saat(te) muista löydöistäni lukea ja nähdä kuvia enemmänkin, sitä mukaan kun löydän kivoja juttuja ;)

      Poista

Kirjoitahan sana tai useampi!