Chrome - Link Select -->

maanantai 23. syyskuuta 2013

11


HAASTEEN SÄÄNNÖT:
1.  Jokaisen haastetun tulee kertoa itsestään 11 asiaa.   2. Jokaisen haastetun pitää vastata 11 kysymykseen, jotka haastajasi on valinnut.       3. Haastetun pitää keksiä 11 kysymystä haastetuille. 4. Haastajan tulee valita 11 blogia, jossa on alle 200 lukijaa.  5. Sinun tulee kertoa, kuka sinut on haastanut, ja kenet sinä haastat. 6. Ei takaisin haastamista. 

11 ASIAA MINUSTA:
1. Oon kakskeetyks vee nainen. 2. Opiskelen puutekniikkaa. 3. Justiin meni kaks vee hääpäivä. 4. Pidän valtavasti sisustamisesta ja käsillä tekemisestä. 5. Nautin vapaapäivistä, kiireettömyydestä ja stressittömyydestä. 6. Oon tosi huono kieltäytymään ylipäätänsä mistään. 7. En käytä juuri aikaa ulkonäköön panostamiseen. 8. Innostumiseni laskee usein yhtä nopeasti kuin on noussutkin. 9. Yritän olla minimalistinen, mutta olen hamstraaja. 10. Yksin ollessani kuuntelen vain liikenteen melua ja koneiden surinaa. 11. Perusluonteeltani olen sosiaalinen, iloinen ja utelias kaikelle uudelle. 

11 KYSYMYSTÄ MINULLE
1. Lempparikarkkipussi? Fazerin tuttifrutti choco taikka Haribon click-mix. 2. Jos voittaisit yhtäkkiä 500 e, mitä hankkisit sillä rahalla kodin sisustukseen liittyen? Tilaisin varmasti Avaroomin päiväpeitteen viimeinkin, ja lopuilla 200 ostelisin joko lamppuja tai mattoja. 3. Minkälaisesta musiikista pidät? En juurikaan kuuntele musiikkia, mutta pidän valtavasti Vivaldin musiikista, esim tästä. 4. Jos lahjoittaisit rahaa hyväntekeväisyyteen, mille taholle rahasti kaikista ensimmäisenä ojentaisit? Öö, en ole juuurikaan vielä tässä taloustilanteessa perehtynyt mihinkään hyväntekeväisyys organisaatioihin, mutta ensimmäisenä tulee mieleen kodittomat lapset. 5. Mitä katselet mieluiten telkkarista? Voin tähän huokaista että oi onneksi meillä ei ole televisiota, sillä meillä ei varmaan ikinä riittäis aika katsoa sitä näiden kaikkien projektien keskellä. 6. Mikä syksyssä on parasta? Oi kynttilät, kynttilät, pimeys, lehdet maassa ja sanoinko jo kynttilät? Oon äitiltä varmaan periny tämän ainaisen kynttilöiden poltto halun, terveisiä vaan äitille! 7. Ketä ihailet? Äitiäni täytyy arvostaa, ihailla ja  kunnioittaa. Kaikkeen mihin hän ryhtyy, kaiken vetää erinomaisesti loppuun asti. 8. Mitkä asiat tekevät sinut onnelliseksi? Voi monet, suurin syy mun onneen on oma mies, sitten tulee tietysti perhe ja ystävät. Omaan onneen vaikuttaa myös terveys ja urheilu. 9. Paikka jonne haluaisit matkustaa? Minä haluaisin vaikka minne, mutta varmaan nyt ihan ehdoton minne on pakko päästä on Islanti. Jotain minkä ehdottomasti haluan kokea. 10. Hurjinta, mitä olet elämässäsi tehnyt? No en oo kovin hurja ihminen ainakaan enää. Varmaan hurjinta on tyyliin irtisanoa kämppä ilman tietoa seuraavasta osoitteesta. Ja sen olen tehnyt jo kahdesti, molemmilla kerroilla on käynyt oikein hyvin! 11. Lempiruoka? Hirvikäristys ja perunamuusi puolukkahillon kera, tarviiko muuta sanoa? 

11 KYSYMYSTÄ TEILLE
1. Jos ei olisi minkäänmoisia esteitä millekkään, missä asuisit ja miksi? 2. Oletko 'hiljaahyvätulee'-tyyppiä vai 'mullehetikaikkinyt'-tyyppinen? 3. Onko kaikenlaiset haasteet kiinnostavia vai tylsiä/huonoja? 4. Oletko yksityisemmän (nimimerkintakana) vai julkisemman (oma nimi julkiseksi) blogin kannalla? 5. Mitä muuta bloggaamisen rinnalla harrastat? 6. Seuraatko sisustusmuotia, vai kuljetko omia polkujasi? 7. Kumman valitset sisustukseen: valkoinen vai musta? 8. Minkämoinen on blogilukulistasi top 3 lista? 9. Millaisella kamerakalustolla kuvaat? 10. Muokkaatko kuvia kuinka paljon? 11. Asettaako bloggaaminen paineita, jos asettaa, niin millaisia? 

Haasteen sain Valkoisen Soihdun Viiviltä, kiitosta vain! Tälläkertaa en haasta ketään erityistä, mutta saa keksimäni kysymykset tuosta ottaa ken tahtoo osallistua haasteeseen. 

2 kommenttia :

  1. Kiva oli lueskella näitä:)! Mukavaa viikon jatkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No hyvä että joku on edes loppuun asti jaksanut lukea! Kiitos ja samoin, syysflunssan parantelussa loppu viikko mulla varmaan menee :)

      Poista

Kirjoitahan sana tai useampi!