Chrome - Link Select -->

perjantai 27. syyskuuta 2013

pieni muutos, suuri vaikutus

Ennen ja jälkeen, pieni muutos, suuri vaikutus valoisuuteen ja järjestykseen. Vai mitäs sanotte te siellä?


8 kommenttia :

 1. Ihana kun saa "rumat" kodinkoneet piiloon! Hei mistä tuo teidän taso on ostettu, pysyykö hyvin puhtaana?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kävi pieni vipa keittiötä tilatessa kun en huomannu myyjälle kertoo että halutaan kokonainen ovi mikrokaappiinkin, niin oli laittanu tollasen pienemmän. Taso on Ikean, niinkuin koko keittiö, pysyy aika hyvin puhtaana, tietty se on karheampi kuin 'yleensä' mutta ei vaadi kovin kovia toimenpiteitä puhtaanapitäjältä, eli multa...

   Poista
 2. Onko tuo kaappien välitila laattaa vai mitä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Välitila on välitilalaminaattia, juuri välitiloihin suunniteltu, BerryAlloc:n KitchenWall, saa ainakin K-raudoista ja Starkeista. :) Meillä kuvio on concrete.

   Poista
  2. Kiitos vastauksesta.Tuo on tosi ihanan näköinen.Olen yrittäny pähkäillä uuden kodin välitilaa mitä laittais ja tää olis kyllä kiva! :)

   Poista
  3. Tää on ainakin hyväksi havaittu, niin asentaa kuin pitää puhtaana. Leikkaus ja liimaus niin on ja pysyy, sileän pinnan ja saumattomuuden ansiosta kätevä puhdistaa, kestää veden ja kuumuuden, eli liedenkin taakse vallan mainio! :)

   Poista
 3. Voikohan asentaa suoraa laatan päälle?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä mä luulen että voi, jos vaan on siihen soveltuva liima ja laatat tarpeeksi sileitä tartuntapinnaltaan. Kannattaa kysästä rautakaupasta, mistä aikoo ostaa. :) Meillä allla oli vaneri.

   Poista

Kirjoitahan sana tai useampi!