Chrome - Link Select -->

maanantai 16. syyskuuta 2013

näyttääkö jo kodilta

Perjantaina saatiin työhuone valmiiksi lattian ja listojen osalta, jotenka rahdattiin tietokone, pöytä ja muut romppeet makkarista poissa. Kylläpä tuli tyhjää. Ristiäiset 'ikeapaikkakunnalla' tuli oikeaan saumaan, ja nyt näyttää jo paljon täydemmältä. Mukaan lähti bestå-sarjan seinäkaappi, sänky ja muuta pikkusälää. Olisi pitänyt ostaa toinenkin kaappi, tuumin nyt, mutta tuo riittää aluksi. Sänky on maalauksessa vielä, jotenka siitä ei vielä kuvaa, ylin petikuva siis perjantailta. Ottaessa kuvaa kaapista ja härpäkkeistä sen päällä, tulin huomanneeksi että kaikki muu, paitsi kello ja taulujen kuvat, on ikealta. Kylläkin kaappia lukuunottamatta toisen käden ostoksia kaikki. Lamppu tai oikeammin sen lasikupu löyty muuttolaatikoista, alunperin lampunkupuna ollutkin, minä vain olen käyttänyt sitä tekokukka/oksamaljakkona. Nyttemmin sitten pääsi takaisin valoa kauniisti siivilöimään. Makuuhuoneeseen myös hankittiin kaunis harmaabeige matto, Iskun tehtaanmyymälästä. Tuo het niin kodin tunnun tuo pehmoinen matto! Kunhan saan koko huoneesta kuvia niin saatte kertoa, joko näyttää kodilta. 

6 kommenttia :

 1. Näyttää älyttömän hyvältä! Ja tuo isompi taulu, vau! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kiitos kiitos, tykkään kanssa tuosta isosta taulusta! :)

   Poista
 2. Heei otapp isompaa kuvaa tuosta kaapista! :) minä nii haaveillu kans beståsta !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kunhan saan koko huoneen näyttämään hyvältä kuvassa ;) mutta tuo on aika pieni, 40x120 ja 40 syvä, tuohon on tulossa toinen samanmoinen taikka 60x120 viereen, pitkä olis tavoitteena tasosta saada... :)

   Poista
 3. Näyttää niin kivalta ! :) Toivottavasti saan vapaa vkl:n ens listalle että päästäis kylään! (En ehtinyt toivoo kun oli jo toivelista viety :/)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, teitä ootetaan, tulkaahan pian käymään. :)

   Poista

Kirjoitahan sana tai useampi!