Chrome - Link Select -->

perjantai 30. elokuuta 2013

VIHDOIN

Piiitkä odotus ja vaivannäkö on vihdoin palkittu. Ollaan loosattu tänään suihkussa pitkät tovit, ihan vain siitä ilosta, että on oma suihku. Miehenhuuhentaali käy välillä vetään tyhjää pönttöä ihan halvan huvin vuoksi. Meikäläinen pesee pyykkiä niinku hengen hädässä konsanaan. Oi iloa oi riemua. Kuten varmaan arvelitte, vessa on valmis. No jotta joku mutta tulis niin katto on vielä auki, odottaa sähkömiehen piipahdusta. Tämä kyseessä oleva vessa on pieni, joten kuvien ottaminen olemassa olevalla kalustolla on haastavaa, pitänee mennä seuraavan 'rahaaonminnesitäsyytäis' tilanteen tullessa objektiivikaupoille. Siihen toki voi mennä aikaa ja paljon. Pitemmittä puheitta, tässä kuvapläjäys. Olisin oikein otettu kommenteistanne! Kertokaa oi kertokaa, onko parempi kuin tämä täällä?Ps. Pakko oli vielä tulla puolustelemaan, ettei kaikki ole noin vinoa ja kieroa, miltä ne kuvissa näyttää. Tähän sitte veikeän omainen ilme. 


10 kommenttia :

 1. Aivan ihana. Tuollahan voi hengata pidempiäki aikoja. Kannatti nähdä vaivaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samaa mieltä, pikkuviathan siellä itteä ärsyttää, mutta ei varmaan kovin moni niitä huomaa, ellei niitä kerro ;) Nämäki kuvat saa kaiken näyttämään niin kierolta ja vinolta että hyihyi.. :/

   Poista
 2. No onhan se nyt kivempi kuin edellinen. Tykkään noista valkoisista seinälaatoista ja ladontatavasta. Musta pesukone! Piste iin päälle. Minäkin haaveilen että joskus omassa vessassa/pesuhuoneessa olisi tuollaiset upotettavat seinähyllyt/lokerot. Eli TOIMII :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kivasta kommentista! Tuntuu hyvältä saada hyvää palautetta! :)

   Poista
 3. Hieno on! Meillä on itsellä juurikin samanlainen suihku ja pönttö kuin teillä, pönttö tosin on musta mutta hieno on tuo tavallinen valkoinenkin :) !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, on ilo ollut suihkutella niin pehmeän veden alla kun tuosta tulee! Musta pönttö noin pienessä vessassa olisi ollut ehkä liikaa, niin siksi valkea. :)

   Poista
 4. On varmasti ja etenkin on varmasti ihana käydä omassa suihkussa pitkästä aikaa :D ! Meidän kylppäri on isohko ja väriltään melkolailla valkoinen, siksi haluttiinkin tuoda sinne sitä mustaa juurikin esimerkiksi pöntön ja allaskaapin muodossa :)

  VastaaPoista
 5. Heippa! Löysin blogisi Ellit-sivuston kautta (itsekin siellä blogiani mainostin) :D Kivalta näyttää tuo teidän uusi vessa/kylpyhuone:)! Ihanan pelkistettyä ja tyylikästä! Taidanpä jäädä seurailemaan blogiasi!

  http://valkoinensoihtu.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiva kiitos, tervetuloa seuraamaan! :)Olenkin jo vieraillut monia kertoja blogissasi.

   Poista

Kirjoitahan sana tai useampi!