Chrome - Link Select -->

perjantai 11. syyskuuta 2015

makuuhuone

Tovi sitten jo on saatu loputkin roju- ja muuttolaatikot siivottua makkarista ja parvekkeelta, niin pystyin ottamaan kuvia makuuhuoneesta. Tarkoitus on pitää tuo huomattavasti edellistä makuuhuonetta pienempi tila melko pelkistettynä ja simppelinä. Sänky on aikeissa vaihtaa, mutta se saa kalusteena riittää tuonne. Ikkunalauta toimii yöpöytänä, ja sänkyä vastapäätähän on vaatekaappisysteemi, tällähetkellä vielä siellä tavarat etsii paikkaansa, eikä liukuovia edes olla mietitty, joten jää nyt se näyttämättä. 
Pahoittelen venynyttä taukoa täällä blogin puolella. Joku jo anonyyminä pääsi kommentoimaan, kuinka blogini on huonontunut, kuvat vähentynyt, postaustahdistakin taisi jotain sanoa. Puolustukseksi tässä sitten yritän kertoa, ettei aika riitä kaikkeen. Mies ollut lomalla parisen viikkoa, ja koko aika on mennyt kyllä touhutessa sitä ja tätä. Viikonvaihteessa kävimmä minilomalla Tukholmassa, ja loppuviikko on mennyt mulla koulussa. Jatkan opintojani taas, mies jatkaa ensi viikolla töitä, ja Valto menee päiväkotiin. Isoja juttuja, joten blogi on ollut parin viikon aikana viimeisimpänä mielessä. 

11 kommenttia :

 1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huoh. Tarviiko kaikkea kommentoida? Eihän tää teidän sänky olekaan.

   Poista
  2. Eihän kaikkien tarvii mahtua, met ollaan tykätty, ei oo ollu liian ahdasta, ihanaa läheisyyttä kylläkin. 140 senttinen on siis tuo sänky, ja me reunanukkujat mahdutaan oikein hyvin, välillä myös vauvan kanssa. Tosin meillä ei ikinä ole vauva nukkunut kuin satunnaisesti välissä.

   Poista
 2. Kivalta näyttää! Ja asiat tärkeysjärjestykseen! ❤️

  VastaaPoista
 3. Musta on ihan tervettä jos ei koko ajan ehdi tai halua blogia päivittämään... Onneksi sinulla ja teillä on muutakin elämää. 😊

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä kuulla näitäkin kommentteja! Ja onneksemme meillä on! ;)

   Poista
 4. Minusta nää pienetkin vilkaisut on kivoja! Perheellisillä (eikä varmaan muillakaan) aika ei vaan riitä kaikkeen. Älä ota paineita blogin päivittämisestä, muuten siitä katoaa ilo.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos sanoista Anna! Ei riitä ei, ja pitää ottaa neuvosta vaarin! :)

   Poista
 5. Ihanalta näyttää! Onko teillä tuo AvaRoomin päiväpeitto? Mitä ootte tykänny? Onko helppo pitää puhtaana? Oon miettiny just saman valkoisen peitteen ostamista, ja haluaisin kuulla käyttökokemuksia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Joo AvaRoomin päiväpeitto on kyllä! Ja tykätty ollaan! Oon aikonut tehdä siitä oman postauksensa, mutten ole vielä sitä(kään) kerennyt. Meillä on tuo ollut vajaa 2vuotta, ja 2 kertaa oon pessyt, eli toooosi hyvin pysyy puhtaana! Ja tuo mahtuu meän pesukoneeseen, niin sillainkin helppo putsata, senkuin nakkaa koneeseen. Eli suosittelen kyllä lämpimästi! :)

   Poista

Kirjoitahan sana tai useampi!