Chrome - Link Select -->

keskiviikko 16. syyskuuta 2015

mustaa keittiössä

Saimme ystäviltämme lahjan uuteen kotiin taannoin kun he kävivät kylässä ja uutta kotiamme katsomassa. Kuinkas oli ystävä arvannut, että monen monta kertaa olen näitä musta5101 -tuotteita haikaillut ja aikonut hankkia, mutta aina on aikeiksi jäänyt, kun on ollut muuta rahanmenoa. Nyt he toivat musta5101 merkkiset tiskiharjan ja tiskiaineen. Tiskirätin olen aiemminkin omistanut, mutta sittemmin myös onnistunut niin hyvään jemmaan laittamaan, etten sitä enää löytänyt, joten sopivasti Habitare-messuilta uuden nappasin mukaan! Ja kyllä passaa meän keittiöön musta! Että kiitosta vaan vielä! 

Äskettäin ostetut kirjainmukitkin ovat jo ahkerassa käytössä V-mukia lukuunottamatta. J ja A -mukit ovat Arne Jacobsenin ja V-muki Bloomingvillen. 


9 kommenttia :

 1. Oli mukava käydä. :) Niin kaunis koti teillä!

  VastaaPoista
 2. Todellakin sopii teidän keittiöön. Käytössä on meilläkin ja tuota tiskiharjaa en muuten vaihtaisi enää mistään hinnasta pois, se on täydellinen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä! ;) Joo siitä en oo kuullut kuin hyvää, ja nyt parin viikon kokemuksella ajaa asiansa paremmin kuin moni muu!

   Poista
 3. sinun täytyy seuraavaksi hommata musta homomaatuska tomppa luutu keittiötä koristamaan http://sivupuoti.mycashflow.fi/product/5/lempiriepu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jooo, aivan varmasti! Kiitos vinkistä, mutta ei kiitos!

   Poista
  2. Illan naurut kun kuvittelin ton tein keittiöön xD

   Poista
 4. Vau, pienen tauon jälkeen pitkästä aikaa kerkesin blogiasi lukemaan, ihanan mustaa ;--)

  VastaaPoista

Kirjoitahan sana tai useampi!