Chrome - Link Select -->

tiistai 22. syyskuuta 2015

happy lights

Laitoimma taas iloiset lamput syksyisiä iltapalahetkiä valaisemaan, keittiöön siis pääsivät, ikkunoiden väliin. Kävin Millan putiikista kipaisemassa parin harmaita palloja, kun värikkäät (aiemmat keltaiset, punaiset ja siniset) alkoivat kyllästyttää. Oon siis tykännyt pitää muutamaa eriväristä palloa muiden valkoisten joukossa. Oli myös pakko hankkia melko ensitöiksi  nuo laskosverhot, kun muuten ilta-aurinko tuijaa suoraan silmiin keittiössä häärääjää. Ja lämmittää melkoisesti myös mustaa jääkaappia. Muutoin ilta-aurinko keittiössä on aika ihana! Laskosverhotkin on juuri oikean paksuiset pitämään häikäisevät säteet poissa, mutta tarpeeksi ohuet siivilöidäkseen silti auringon valon sisälle tekemättä huoneestä pimeää. 


2 kommenttia :

  1. Ihanan näköistä ja verhot pehmentävät kivasti tunnelmaa! Valoista tulikin mieleen, että mietin yks päivä, et onko jotain sisustusjuttua mitä et/ette halua missään nimessä vanhasta kodista tähän uuteen kotiin? 😊

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Mä oon tässä kohta kuukauden tätäkin kommenttia ja kysymystä miettinyt, ja on kyllä joitain, esimerkiksi ne talohyllyt edellisessä olkkarissa ei jotenkin ollenkaan passaa tänne, ja samoten ne valkoiset suuret matot on aika nounou. Tästä voisi tehdä kokonaisen postauksen ;)

      Poista

Kirjoitahan sana tai useampi!