Chrome - Link Select -->

torstai 27. elokuuta 2015

työpiste kirjahyllyyn

Muistatteko edelliseen kotiin tekemäni kirjahyllyn, joka ei oikeastaan ikinä oo kirjoja juuri kannellut, vaan erinäistä koriste-esinettä, albumeita ja lehtiä pääosin. Noh, tietokoneen paikka on mietityttänyt täällä, laittaakko olkkariin vai makkariin, miten ja mihin kohtaa. String-systeemi houkuttais, sellainen korkea kirjahylly, jossa yksi työtaso. Olkkariin silloin voisi katseen kestävänä sijoittaa. Noh, nyt just ei oo varaa stringeihin ( ahhahhahhah ) joten keksittiin muuta. Tuosta mainitsemastani hyllystä otettiin yksi hyllylevy poissa, niin että näyttö sopii hyvin, hilattiin hylly olkkarin nurkkaan ja vähän rekvisiittaa niin, että näyttäisi toimistolta, tai toimivalta opiskelupisteeltä. Kohta se sitä saa luvan ollakin, kun minämamma jatkan taas koulua.

Ja hei, pyykkipäivä! 

Toinen hei, pahoitteluni tahattomasta tauosta, kameran laturi hukasa, tämänkin kuvan justiin sain otettua kun kamera sanoi 'lataa akku'. 

10 kommenttia :

 1. Pätevältä näyttää! :) Mitkä on nuo hauskat talot ylähyllyllä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tigerista taannoin ostin, pahvista tehtyjä, kivoja piensälän säilytykseen. :)

   Poista
 2. Kiva idea tietokoneen paikaksi. Ei ois kyllä mitään pyykkejä huomannu ilman tuota huomautusta :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, String-hyllyjärjestelmästä siis idea. :) Ha, pakko oli huomauttaa kun jotenkin kokoajan pistää silmään tuossa kuvassa... :D

   Poista
 3. Mitä opiskelet?

  VastaaPoista
 4. Millä aineella käsittelit tuon hyllyn?:)
  -Viola

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyllyä ei ole käsitelty (vielä) millään, enkä tiedä käsittelenkö edes ikinä, vaikka tarkotus olis, en vain ole saanut aikaiseksi. :D

   Poista
 5. Pakko sanoa, että sun blogin laatu on kyllä huonontunut koko ajan. Tuntuu että kaikki postaunset on vain sneak peak-tyylisiä, eikä niistä saa oikein mitää irti. Ennen oli kiva lukea kun oli enemmän kuvia ja tekstiä yhdessä postauksessa kun nykyisin kolmessa postauksessa yhteensä. Sun kirjoitustyyli on tosi kiva ja kuvatakin osaat, joten olisi kiva lukea vähän kattavampia postauksia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos palautteesta, pakko myöntää, että sanomasi on totta. Valitettavasti aika ei riitä kaikkeen, ja itsekin ärsyttää kun en kerkeä kaikkea haluamaani tekemään, enkä ainakaan täysillä keskittymään kaikkeen. Blogi tulee vasta monen tärkeämmän jutun jälkeen TO DO -listalla. Yritän löytää taas aikaa blogin ylläpitämiseen ja sen parantamiseen entiselle tasolle, etten joudu pistämään pillejä pussiin. :)

   Poista

Kirjoitahan sana tai useampi!