Chrome - Link Select -->

tiistai 11. elokuuta 2015

Valton huone

Eilen illalla päätettiin siirtää Valto omaan huoneeseen. Alunperin oli ajatuksena odottaa vielä syyskuuhun, mutta siirtoon potkua antoi pitkä ehyiden öiden putki. Siis parit huonekalut joutui kierrokselle, että saatiin pinnasänky paikoilleen. Ensimmäinen yö oli melko hyvä, parilla tutin laittamisella pärjättiin, poika nukahtikin tosi hyvin omine nokkineen huoneeseensa. Katsotaan miten lähtee sujuun, pitäkää peukkuja! 

Oviaukko on tosi kapea, huoneen ulkopuolelle on tulossa liukuovi seinäkiskolla, johon olisi tarkoitus tehdä liitutaulu jommalle kummalle puolelle. Tänään sitten sain otettua kuvia koko huoneesta, hiippailin (on muuten huono lattia hiippailuun tuo kumimatto, läts läts vaan kuuluu) ympäri huonetta ja kuvailin kun poika nukkui päikkäreitä. Minusta (ja monesta meillä käyneistä vieraista) tuo huone on niin ihana pieni pesä pojalle, tosi söpö ja jotenkin rauhaisa! Mielellään hän ainakin tuolla päivittäin leikkii ja kuuntelee satuja. Suurimmaksi osaksihan me leikitään olkkarissa, mutta välillä tuonne on hyvä mennä ''rauhoittumaan''. 17 kommenttia :

 1. Kivan näkönen huone :) tuo naulakko niin hieno, sopis hyvin poikien huoneeseen meillä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ja naulakkoon rakastuin niin, että yrityksistä huolimatta en sitä lopulta voinut vastustaa! :)

   Poista
  2. Sama täällä, nyt löytyy meiltäkin tuommoinen ;)

   Poista
 2. Todella kiva huone. Naulakko ja lattia miellytti kyllä silmää! Tarttuuko pöly maton kohotuksien reunaan lattiaa pyyhkiessä? Ite laittaisin jonkun huonekalun tuonne huoneen peräseinälle, ettei kaikki tavarat olisi "peräkkäin". Avartaisi myös leveyssuunnassa jos esim pöytä olisi perällä ja sänky pöydän paikalla? Mielipideasioita :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Pöly ei kyllä tartu, imuroidaan eka, ja sit melko märällä saa pestä lattian. Ja järjestyksestä sen verran, että kokeiltiin vähän kaikkia ja tämä näyttää järkevimmältä ja toimii parhaiten. Lipasto ei ole jäämässä huoneeseen. :)

   Poista
 3. Mä laittasin myös pöydän tonne perälle ja sängyn tohon koloon.. Tai sit sänky toisin päin tonne perälle😊 muuten kivan näköistä ja ihana tuo naulakko!:) 👌 -anskuT

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei oikein toiminut noin, kun mua jäi häiritsemään patterin termostaatti joka törrötti pöydän päällä. Ja ettei pöytää voi muutenkaan laittaa patteriin kiinni. Ja sängyn jos sinne laittoi, ei vauva malta nukkua ollenkaan kun patteri on niin hc-juttu.
   Mutta toimii näin ja naulakko on kyllä ihana! :)

   Poista
 4. Mä just kans ihastuin tuohon naulakkoon.. Mistä olet moisen ostanut?:)

  VastaaPoista
 5. Ihanan näköinen huone Valtolla, sopivan pikkuinen pesä pikkuiselle pojalle :)

  VastaaPoista
 6. Ihana huone! Hassua kun mietin kuvia katsellessani myös että vaihtaisin huonekalujen järjestystä kun ehkä vähän pötkössä nyt kaikki, niin siitä olikin joku maininnut. Mut ihana näinkin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Varmaan jossain kohtaa järjestys vaihtuu moneenkin kertaan, mutta pidän nykyisestä järjestyksestä kovin, ja makuasioitahan nää ;)

   Poista
 7. Hei!
  Mitkä jalat ootte laittanu Valton Beståseen? Bestå-myyjänä kiinnostaa..:)

  ps. voi olla, et kommentti tulee kahteen kertaan :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa!
   Beståissa on Iskusta ostetut jalat, en muista tarkemmin, mutta yllättävästi sopivat loistavasti yhteen, ja suoraan jalkojen kierretangot meni Beståjen reikiin. :)

   Poista
 8. Moi!
  Ihan pakko munkin kommentoida että tuli vähän käytävä efekti ku kaikki huonekalut seiniä vasten pötkössä!!:) sänky tai pöytä poikittain vois huijata leveyden tuntua tilaan!!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi, joo on ehkä käytävämäinen, näissä kuvissa se jotenkin korostuu, luonnossa ei näytä siltä ollenkaan. :)

   Poista

Kirjoitahan sana tai useampi!