Chrome - Link Select -->

tiistai 12. toukokuuta 2015

The Liebsten Award -haaste

Haasteet on aina tervetulleita, ja sainkin kysymyshaasteen Raidoilla -blogin Anniinalta. Päätin tehhä sen heti poissa alta, ettei unohu tän äitipään kanssa. Haaste siis hakee näkyvyyttä pienemmille blogeille, ja sen tarkoituksena on vastata 11 kysymykseen, keksiä 11 kysymystä ja laittaa se eteenpäin 11 blogiin. 


Tässä mulle kysymykset; 

1. Minkälaiset aamurutiinit sinulla on? Heräillään aina 8-9 maissa, köllitään hetken verran poikasen kanssa sängyssä, sitten seuraa aamupesut, hampaiden pesu mukaan lukien, vaipan ja vaatteiden vaihto, aamupuuro, ja ekat leikkihetket. Tässä jossain välissä koitan itse ehtiä syödä ja tehdä omat aamutoimet. 2. Mikä on kesässä parasta? Parasta kesässä on lämpö ja aurinko, oon varmaan jo melko syöpäläinen kun oon aina rakastanut auringon ottoa ja rusketus on aina kiva! Kesällä tykkään myös kun voi touhuta kaikkea ulkona paljon talvea enempi. 3. Suolainen vai makea leivonnainen? Makea tietysti, mää oon oikea herkkusuu, siksi varmaan muutama raskauskiloistakin roikkuu melko tiukasti kyydissä vielä...  4. Miksi bloggaat? Bloggaaminen on mun harrastus ollu niin pitkään, etten tiedä osaisinko lopettaa. Varsinkin nyt, se tuntuu olevan hengähdystauko arjessa. Ja onhan tämä myös eräänlainen päiväkirja, joka toimii muistin tukena. 5. Suurin sisustushaaveesi tällä hetkellä? Uuteen kotiin tahtoisin ''työpöydäksi'' String-hyllyn korkeana. 6. Miten vietit äitienpäivää? Aamusta sain kukkasia ja hieronta-lahjakortin. Sitten käytiin kaikki kolme vauvauinnissa. Kotoa haettiin vielä vauhtia ja lähdettiin anoppilassa käymään. 7. Illantorkku vai illanvirkku? Illantorkku, voisin joka ilta nukahtaa samalla kun vauva menee nukkumaan, 8 aikaan, ja heräilen monesti ennen vauvaa 7 aikaan. 8. Mikä on suosikkiarkiruokasi? Varmaan makaroonilaatikko, vaikka se oli inhokki jossain vaiheessa, kun lapsena  nuolaisin lyhtypylvästä ja kielihän siinä repeytyi, samana päivänä oli makaroonilaatikkoa ruoaksi, ja eihän se hirveen kivalta maistunut. Toinen lemppari on lihakeitto, oikein keitettynä tietty, kukaan ei tee niin hyvää lihakeittoa kuin mieheni! 9. Minkälaisesta kodista haaveilet? Joskus jos ikinä rakennetaan oma talo, sen tulisi olla yksinkertainen, muttei moderni, yhdessä tasossa oleva avara ja toimiva koti. Tässä ollaan ''tutkimusmatkalla'' siihen asti, kattellaan ystävien koteja ja omia kerrostalokoteja, ja pistetään mieleen mikä on hyvä ratkaisu ja mikä ei. Niistä sitten joskus yhdistellään toimiva koti. 10. Kaupunki vai maaseutu? Kaupunkilaishiiri mä oon, en kyllä osais asua maaseudulla, tykkään että palvelut on kaikki ihan hollilla ja kaupungin vilinä on vaan ihanaa! Nyt kun ollaan asuttu ihan ydinkeskustassa, oon nauttinut täysin siemauksin, eikä me tästä kauas mennä, niin kaupungin sykkeen kyllä tuntee uudessa kodissakin. 11. Mitä teit juuri ennen kuin sait tämän haasteen? Aamupuuro oli menossa, molemmilla. 

Tällä kertaa en  haasta ketään, kun tuntuu että tämäkin on monet seuraamani pienet blogit kiertänyt. Mikäli kuitenkin haasteen mielii tehdä, käyttäkäähän näitä Anniinan keksimiä hyviä kysymyksiä! :) 

3 kommenttia :

 1. Ainiin mäkin oon tän saanu useempaan kertaan mutta unohtanut tehdä... Näitä on kyllä hauska lukea, koska oppii tutuistakin ihmisistä aina jotain uusia pikkujuttuja :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Teeppä siis, nää on kyllä kivoja! Mitäs nyt opit uutta? ;)

   Poista
  2. Pitäis tehdä joku päivä. No vaikka sen, että sum lempiruoka on makaronilaatikko ja että haaveilet String-hyllystä ;)

   Poista

Kirjoitahan sana tai useampi!