Chrome - Link Select -->

tiistai 19. toukokuuta 2015

haave toteutettu

Ajattelin teille vilauttaa jo tovi sitten meille kotiutunutta uuteen kotiin hankittua pöytää. Tässä kodissa ei ole edukseen ahtaassa ruokailuhuoneessa, siksi en ottanut koko kuvaa. Vihdoin mahtuu kunnon kokoinen pyöreä pöytä ja onneksemme bongasimme hyväkuntoisena käytettynä tästä hollilta tuon pitkäaikaisen haaveen. Tuolienkin kanssa kävi tsägä, kun asunnon edellisellä omistajalla ei ollut näille tilaa ja myi melkoisen huokeaan hintaan. Samassa syssyssä asunnon entiseltä omistajalta ostettiin myös Valton huoneeseen puolipyöreä pöytä. Kyllä ny passaa! Tuoleja on vielä pari kolme hakusessa, niin sais pöydän täyteen. 

9 kommenttia :

 1. Haaveiden toteutuminen on kyllä niin ihana asia <3 Onnea.

  VastaaPoista
 2. Hienot :) missäs teidän vanhat tuolit? Ethän vaan myis niitä jos et oo jo myyny..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Vielä ne vanhat täällä ovat, harkinnassa myynti, mutta en oo viel päättäny. Laitappa spostilla tarjousta tulemaan jos oot kiinnostunu! :)

   Poista
  2. Minäpä mietin, mulla on itellä 3 nii en kyllä tarvis kaikkia.. :)

   Poista
 3. Vastaukset
  1. On kyllä, sattuu niin nappiin, oikeaan aikaan aloin selailemaan tori.fi:tä :)

   Poista
 4. Huikean hienolta näyttää! Onko tuo pöydän kansi musta, vai katoinko oikein? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitä se onkin, eikä nyt harmita mahdolliset naarmut tai muut elämisen jäljet kun niitä on jo vähän. Ja kyllä se musta on, oon empinyt valkoisen ja mustan välillä mutta nyt sattui musta kohdalle ja tästä mieskin tykkää enemmän. :)

   Poista

Kirjoitahan sana tai useampi!