Chrome - Link Select -->

lauantai 9. toukokuuta 2015

kuvat kansiiin

Tilasin taannoin vähän kuvia. Paperisia kuvia on paljon mukavampi läräillä mitä puhelimesta tai koneelta kattoa ruutuja. Ootteko samaa mieltä? Tykkään myös enempi perinteisemmistä albumeista entäkö kuvakirjoista. Siispä lastasin korin täytehen albumeita kun sieviä Tigerissa näin. Kolmen euron kappalehintakaan ei tuntunut pahalta. Kuvien saavuttua ne järkkäilin ensin remppa- ja kotikuviin, ennen vauvaa -kuviin, odotuskuviin, ristiäiskuviin ja vauva kuviin. Sen jälkeen kunkin pinon vielä järjestin kuvat aikajärjestykseen, ja siten myös pujottelin albumien kuvataskuihin. Oon laiska kuvien laitossa, niin tälläiset albumit, joihin ei tarttee kirjotella mitään, on ihan mun juttu! 

Välillä jotain muutakin kun remppaa ja remppaa. Mites teidän kuvien laita, ootteko teettäneet kuvia, vai onko ne älylaitteiden syövereissä? Entä pidättekö enempi albumeista vai näistä nykyaikaisemmista kuvakirjoista? 4 kommenttia :

 1. Koska ostit albumit? Ihania! Vieläköhän niitä sais?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan pari viikkoa takaperin, eilen siellä taas piipahdin ja olihan noita vielä! Kiiruusti hakemaan! :)

   Poista
 2. Tykkään myös albumeista! Löytyykin ihan teiniajoilta pari albumia joita olen säilyttänyt. Nyt myös olen teettänyt paljon vauvan kuvia. Meillä on isot albumit joihin saa kirjoitella. Mutta en hirveästi ole :-D Muutamaan vain, yleensä iän vain :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nää on niin makuasioita, toiset tykkää isoista albumeista, toiset pienistä. :) Iät olis hyvä toki kirjoittaa/olla näkyvissä, mutta kelasin et teen aina tarroja, ja kuvatkin näissä on aikajärjestyksessä, niin helppo pysyä kärryillä. :)

   Poista

Kirjoitahan sana tai useampi!