Chrome - Link Select -->

tiistai 5. toukokuuta 2015

raakapintaa

Uuden kodin makkari näyttää tätä nykyä hiukan eriltä kuin tämä vanha. Viikonloppuna saimme purettua siitä vihdoin kiinteät komerot, ja nyt mies parhaillaankin ahertaa uuden kaapiston kimpussa. Tarkoitus olisi heittää alle rimaa ja listaa ''rungoksi'' ja joka sivulle 6millistä havuvaneria, ja petsata/lakata se ''empä-kerro-millä/empä-tiedä-vielä-millä''-värillä, ja siihen päälle tehdä niin kutsutuista varastohyllyköistä, eli IKEA:n ALGOT-järjestelmästä hyllyköt, ja sitten tehdä/teetättää lattiasta kattoon olevat liukuovet päälle. Kuullostaako toimivalta kaapistolta?  6 kommenttia :

 1. Teillä eletään siellä kyllä hurjan jännittäviä aikoja :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, ei passaa olla päivääkään poissa työmaalta, kun ei muuten kerkeä nähdä kehitystä ;)

   Poista
 2. oliko kaapiston ovissa leea salvat jos oli ja niin toivottavasti säästitte niitä nimittän kysytään todella paljon

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olihan niissä, mutta sen verran huonokuntoiset ja osa toimimattomia, että roskiinhan ne meni. Näkyy olevan paljon myös myynnissä, että eiköhän niitä tarvitsevat omansa saa. :)

   Poista
 3. Lupaavalta vaikuttaa ja näyttää! Oih, minäkin haluaisin kunnolliset, liukuovelliset kaapistot, jotka imaisisivat sisäänsä tolkkuttoman määrän tavaraa. Fiksusti ja kauniisti. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, toivotaan että tuleekin yhtä hyvä miltä näyttää, juuri paljon kamaa sisäänsä imevä kaapisto! Liukuovet on kyllä siihen ihan parhaat. :)

   Poista

Kirjoitahan sana tai useampi!