Chrome - Link Select -->

keskiviikko 8. huhtikuuta 2015

uuden kodin lähtötilanne

Eilen tiistaina saimme avaimet uuteen asuntoon, ja hetimiten menin sinne ottamaan ennen- kuvia, kun sopivasti vauva nukkui päikkäreitä vaunuissa. Tältä siis näyttää 60-luvun 70 neliöinen asuntomme. Siellä istuskeltiin iltamyöhään ja pohdittiin suunnitelmiemme toimivuutta, ja mitään ei ainakaan toistaiseksi tarvinnut uudelleen miettiä. Vaatehuone on niin valtava, että siitä tulee Valton huone. Huoneen lyhennystäkään ei siis tarttee muuttaa, VH=Valton huone.  


Köökistä aiomme aukaista tuon seinän, niin saamme avokeittiön. Keittiösuunnitelmaa näittekin viimepostauksessa, mitäs ootte mieltä, sopiiko tänne? Siinä ohessa piti myös kysymäni teiltä ideoita keittiön taustaseinään? Lasi ja laatoitus on kuulemma molemmat ihan nounou. 


Tuon yllänäkyvän tilan kimppuun kävin jo tänään, taas päiväuniaikaan. Sain parissa tunnissa huhkittua niin, että kaikki tapetit on nyt irti olohuoneesta ja ruokailutilasta. Eteiseen on joskus laitettu sitä ässäteksiä, mitenlie kirjoitetaankaan, tuota päällemaalattavaa tapettia, vieläpä rumimmalla kuviolla ikinä. Sekin näytti irtoavan semi helposti, sen kimppuun käyn huomenna. Sitten on vielä makuuhuoneessa tapetit, nekin saa väistyä maalipinnan tieltä. 


Ihana vessamme on ihan minimaalisen pieni, ehkä 2,5neliötä. Oikea lapsiperheen unelma. Mutta. Keksimme laajentaa sen, ja lupakin kuulosti heltiävän, joten saamme noin 4neliöisen kompaktin pesuhuoneen. Ollaanhan nytkin pärjätty tuossa 3,5 neliön vessassa loistavasti!

18 kommenttia :

 1. Niin innolla kyllä seuraan miten hienoksi remppaatte ton asunnon. Tulee varmasti tyylikäs! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, te seuraajat ja eritoten kommentoijat saatte mut aina vaan jatkamaan bloggaamista! :)

   Poista
 2. Innolla ootan tulevaa. :) se keittiön suunnittelukuva näytti todella kivalta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä homma, toivottavasti keittiö näyttää sitten livenäkin yhtä kivalta! :)

   Poista
 3. Huipulta näyttää jo nyt!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sanos muuta, en pysy housuissani ku haluisin jo tuon valmiiksi! :)

   Poista
 4. Noi ikkunat! <3 tulee varmasti hieno!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ikkunat onkin tässä asunnossa ihan huiput, ja valoisuus on ihan eri mitä tässä nykyisessä! :)

   Poista
 5. Uusia postauksia innolla täällä odottelen :). Remppausintoa teille :). Voin kuvitella että sun maulla sisustettuna, saatte täydellisen kodin :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, intoa nyt löytyy, mutta toivottavasti loppuun saakka! :)

   Poista
 6. Wautsi wau! Siis upean näköinen tila ja näyttää olevan iso!! TOdella innoissani näen mitä muutoksia tulette tekemään kodille!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, melko suuri tuo olohuone onkin, saas nähhä miltä se näyttää sisustettuna... :)

   Poista
 7. Näyttääpä hienolta! Onnea uuteen kotiin!

  VastaaPoista
 8. Näitä kuvia katsellessa tulee ikävä entistä kotia. Tämän aikakauden taloissa/asunnoissa on vaan sitä jotain. Isot ikkunat ja toimivat avarat pohjaratkaisut ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla taas on ikävä jo nyt tätä nykyistä kotia, kun 30-40-luvun talot on munsta niin valloittavia! Uudessa kodissa pohja onkin hyvä, lukuunottamatta pienenpientä vessaa. :)

   Poista
 9. Näyttää ja kuulostaa hyvältä, mielenkiinnolla odotan millaisen saatte aikaan :)

  VastaaPoista
 10. Tsemppiä projektiin! Kerrohan kun keksit jonkin hyvän idean keittiön taustaseinälle, se meilläkin mietinnössä. :) Nyt on pelkkä maali, ammattilaiset lupas sen kestävän sen verran kosteutta, mitä keittiössä tulee. Sen se on kestänytkin, mutta jo parin kk käytön jälkeen ilmeni ongelma. Takalevyllä (lähellä seinää) kun keittää ruokaa, kuuma höyry saa maalin irtoamaan seinästä :'(

  VastaaPoista

Kirjoitahan sana tai useampi!