Chrome - Link Select -->

perjantai 10. huhtikuuta 2015

remppapäivä 1 ja 2

Ensimmäiset remonttipäivät takana, ja nyt on miltei kaikki tapetit pois. Makuuhuoneessa meinasi itku tulla, kun näkyvän tapetin alla oli toinen kerros. Kuten ylemmästä kuvasta näkee, sinne oli jätetty ne, mitä ei oltu jaksettu pois ottaa, ja niiden reunoja oli tasoitettu ja paklattu, kivat teille. Ja minä kun olin suunnitellut ottavani vain tapetit pois ja maalaavani paljaat betoniseinät koloineen päivineen. Mikäs nyt neuvoksi sitten. Pitääkö tässä lähteä tasoitetapettiostoksille? Murr sanon mää.  Siis kun ei meinannut tuo alempi tapetti irrota ilman voimakeinoja .

Eteisessä oli se kiva ässäteksi, sekin oli melkoisen lujassa, mutta irti sekin lähti. Onneksi. 


4 kommenttia :

 1. Oikein paljon tsemppiä projektiin :)

  VastaaPoista
 2. Ah, meillä on tässä jo kaksi vuotta oottanut makkarin tapettien poistaminen, kun ei olla saatu aikaseksi alkaa hommaa.. Asunnon edellisen omistajan mukaan toi nimittäin lähtee senttikertaasentti-palasina. Ei vissiin 60-luvulla oikein tajuttu pohjamaalata betoniseinää ennen tapetointia… Oh well. Itse haluisin sitten myös jättää tapetista poistetun seinän aika raffiksi ja koloisaksi, mutta katsotaan, mitä paperin alta lopulta paljastuu. :) Tsemppiä sinne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Auts! Omnes tuo lähti melko helposti loppujen lopuksi, raffiksi ja koloisaksi mäkin tykkäisin tuon jättää... Kattotaan! Kiitos, ja tapetinrepimis intoa tulevaisuuteen sinne! ;)

   Poista

Kirjoitahan sana tai useampi!