Chrome - Link Select -->

maanantai 20. huhtikuuta 2015

missä kaikki tutit on

Tämä kysymys kuuluu meillä joku tuhat kertaa päivässä. Yleensä itsekseni mutisen taikka Valtolle höpisen. Ei ole niin katoavaisia esineitä muita kuin tutit, jatkuvasti hirvee metsästys. Tänään taas etsin kaikki talon yhdeksän tuttia ja laitoin ne tuohon pojan lipaston päälle. Äitini on ostanut joulun aikoihin nuo Marimekon puiset laatikot pojalle ja kun hän ei vielä niillä leiki, niin saa toimia säilyttiminä. Yhdessä on kuolalappuja, yhdessä tuttiketjuja, yhdessä sukkia ja yhdessä ne tutit. Jos muistaisi aina sinne aika-ajoin palautella niitä, niin olis helpompaa. Vaikka Valto ei muutoin tuttia syö, mutta nukkumaan mennessä ja itkun kohdatessa on se aika ehdoton. 

Nää lootat on munsta melkoisen ihania, näissä kaikki on kohdillaan, materiaali, värit ja kuvat. Nappisuoritus siis Marimekolta! 

4 kommenttia :

 1. Tosiaankin kivat boksit, etenkin jos ne on puuta eikä kertakäyttöistä pahvia!

  VastaaPoista
 2. Ostin samat laatikot noin vuosi sitten yhen marimekon myymälän loppuunmyynnistä kovasta alesta ja on kyllä ollu lastenhuoneen yks lemppari yksityiskohtia! Täydellisiä säilytysbokseja nyt 3- vuotiaan pojan pikkuromuille. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, saas nähä maltanko mäkään antaa noita leikkeihin, vai pidänkö just säilytyksessä... :D

   Poista

Kirjoitahan sana tai useampi!