Chrome - Link Select -->

maanantai 2. maaliskuuta 2015

seitsemän kysymyksen haaste

On se hyvä, että haasteita tulloo, muutoin tämäkin blogi kuihtuisi kuivuuteensa.  2 x ILO:n Jenni heitti siis tämän haasteen, kiitos vallan siitä! 
1. Millainen olet? Juuri sinä, persoonana?
Mää oon, millanen mää oon? Persoonani on melko iloinen kai, olen ulospäin suuntautunut kälättäjä. Useimmiten olen myös aikaansaava ja touhukas (ihan kuin jotain koiraa kuvaisi). Oon myös melko suurpiirteinen, mutta joissain asioissa hyvinkin perfektionisti. 

2. Mitä olet saanut/tavoittanut bloggauksen myötä?
Muutama ihana ystävä on bloggauksen kautta löytynyt, ja niistä olen tositosi onnellinen! Tietysti joitain yhteistyökuvioitakin on ollut kiva saada tehdä, mutta tää henki ja te lukijat, teidän kommentit ja blogikaverit on ihan parhaita! 

3. Mikä on syvin pelkosi?
Syvin pelkoni ehkä on jäädä yksin, ihan ypöyksin, menettää kaikki läheiset ja jäädä yksin. 

4. Mikä on bloggaamisessa sinulle haastavinta?
Bloggaamisessa haastavinta on kirjoittaminen, tuntuu, etten koskaan saa laadukasta tekstiä kuvien jatkoksi, ja siksi postauksetkin usein on todella lyhytsanaisia, luotan kuvien voimaan. Joissa niissäkin olisi hurjasti parantamisen varaa. Toinen haastava juttu on keksiä omaa itseäni tyydyttäviä juttuja tänne, tuntuu, varsinkin nyt harvakseltaan kirjoteltaessa, ettei tuosta tai tuosta ny viitti es kertoo, kun niin mitättömiä juttuja ovat. Ja siksi nää tauot sitten venähtääkin. Ups.

5. Millainen toveri olet ystävillesi?
Toivon, että osaan olla kuunteleva, auttava ja miellyttävä. Näitä ainakin yritän kovasti olla. Rehtiä ja avointa tyttöä tahdon myös olla, sekä tarpeeksi kiinnostunut toistenkin asioista. 

6. Kuvaa kotisi kolmella sanalla?
Haasteellinen, salskea ja yhtenäinen

7. Millainen on unelmiesi aamu/ herätys?
Näitä unelmien aamuja on saatu elää jo paljon, kun unelmoin rauhallisesta aamiaisesta vuoteessa. Varsinkin ennen vauvaa lähes joka viikonloppu vuoroteltiin aamupalantekovuoroista. Nytkin muutamana viikonloppuaamuna tämä on saatu toteutettua, kun vauva on melko aamutorkku. 
Kuvituksena vanhoja kukkakuvia. En nyt laita haastetta eteenpäin, mutta napata saa ken tahtoo.  Nyt takaisin soseiden tekoon ja pakastamiseen.

Ps. Jänniä aikoja, tarjous eräästä potentiaalisesta kotivaihtoehdosta on laitettu eteenpäin. 

2 kommenttia :

  1. Mun mielestä ainakin vitoskohdan vastaus pitää paikkaansa :) Ja voisinpa napata tän haasteenkin kun välillä ei meinaa juttu luistaa omassakaan blogissa..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvä homma, ja ihana kun oon sut ystäväkseni saanut! <3 Nappaa ihmeessä, tää oli ihan kiva! :)

      Poista

Kirjoitahan sana tai useampi!