Chrome - Link Select -->

tiistai 3. maaliskuuta 2015

hoitopiste

En ole tainnut täällä näyttää kuin vilaukselta vauvan hoitopistettä. Ei oltu yhtään innoissamme erillisistä hoitopöydistä, vaan haluttiin se pesuhuoneeseen. Kun valmista sievää hoitoalustaa ei löytynyt, ainakaan järkevään hintaan, Iskun tehtaanmyymälästä kävimme palasen superloonipatjaa ostamassa ja leikkasimme siitä juuri sopivan kokoisen alustan pesukoneen päälle. Tuskastelin sitten millä tekniikalla teen päällisen, ja päätin kokeilla Marimekon trikootyynyliinaa, että toimisikohan se, olis ainakin helppo ommella ja vaihtaakin. En sitten ommellutkaan päällisiä vaan kurvasin Marimekon tehtaanmyymälään ja ostin muutaman valmiin trikoisen. Vihreät on ihan lempparit ja niitä onkin vaihdeltu päittäin sitten nelisen kuukautta. Tason päälle sopivalle korkeudelle lätkäisimme IKEAn imukuppikorit, toinen vaipoille ja toinen muulle sälälle. Usein tuossa vaippojen päällä odottaa myös seuraavan päivän taikka yön asu valmiina, tykkään illalla katsoa sen valmiiksi. Nää naamat tuli postista, joku pankki yritti värvätä meitä sinne aukaisemaan vauvalle oman tilin. Tilistä vielä viis, mutta naamat on ihan hitti, niille jutellaan päivittäin moneen otteeseen ja nauretaan ihan kippurassa! 


8 kommenttia :

 1. Hauskaan paikkaan oot naamat keksiny laittaa! Piti hetki miettiä, että missähän en oikeen on kunnes hoksasin. Meille syntyy pian vauva enkä oo vielä koko hoitopaikka-asiaa jaksanut päättää, saa nähdä tyydynkö ihan sängyllä/sohvalla/sylissä vaippaa vaihtamaan vai ilmaantuunko meillekin jokin tällainen ratkaisu - hoitopöydälle tässä 42 neliössä ei ole tilaa. Blogiasi olen lukenut jo pidemmän aikaa, mutta laiska kommentoija olen ollut. Tykkään teiän kodista ja sun tyylistä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, aluksi ne oli seinässä, mutta vauva ei ikinä hoksannu sieltä niitä, niin siirrettiin tuohon, ei tarttee kovin kauan vauvan ettiä missä kaverit on. :) Mäkin olin aluksi tyytymässä vaihtamaan aina sängyllä tai lattialla vaipat, mutta tää on kyllä osoittautunut helpoksi jutuksi, ihan vesipisteen vieressä ja selkä kiittää. :)

   Ihana kuulla, että tykkäät blogista ja kodista! :)

   Poista
 2. Avatkaa ihmeessä tili pojalle :) Ei siitä mitään haittaa ole. Me avattiin kun poika oli muutaman kk ja siitä lähtien sinne on siirtynyt automaattisesti joka kk rahaa, jo nyt kahen vuoden jälkeen sinne on kerääntynyt hyvä summa :) T.Manna kummitätsy joka ei jaksanut kirjautua

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On meillä ollut tarkoitus, muttei tuonne pankkiin mistä tarrat tuli :D Nyt samassa vois senkin pois alta hoitaa kun muitakin pankkiasioita pitää hoitaa. :)

   Poista
 3. Samat naamat tuli meillekin - ihan hitti meidänkin babyn mielestä. Hyvä idis pujottaa tyynyliina hoitoalustaan, taidanpa tehdä saman tempun, kun meillä sattuu samanlaisia trikoisia kaapissa lojumaan. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, kiittelin kyllä mielessäni pankkia, nyt varsinkin kun poika on alkanut pyöriä, mutta hoitoalustalla pysyy paikoillaan jutellen naamoille! Nopeista idiksistä on monesti tullut pitkäaikaisia hyviä tapoja! :)

   Poista
 4. Pysyykö nuo ikean imukuppirasiat hyvin seinällä? Just miehelle ehdotin nuita meidän kylppäriin. Ei tartteis porailla. Meillä ei ois pärjätty trikooliinojen kans. Niin usein tuli, varsinki alkuun, lirut tai löröt alustalle. Ois äkkiä marimekot aika kirjavia. Pakko ollu tyytyä rumiin kertakäyttöisiin. Samoja naamoja löytyy täältäkin.

  VastaaPoista
 5. Voi kunpa tuo pankki lähettäisi meillekin noin ihanat hymynaamat :). Itse ostimme hoitopisteelle samat Ikean imukuppikorit, kun ne oli minusta kivan yksinkertaiset, mutta valitettavasti meillä ne eivät pysyneet seinällä. Meillä tosin on hieman röpelöpintaiset laatat, joka varmasti vaikuttaa asiaan.
  t: Viivu

  VastaaPoista

Kirjoitahan sana tai useampi!