Chrome - Link Select -->

lauantai 21. maaliskuuta 2015

hei taas

Huh, ehtiipä tännekin välillä. Viime viikot on ollut yhtä asuntonäyttö-isännöitsijäntodistus-pankkiasiat -rumbaa, niiin paljon uutta ja ihmeellistä opiskeltavaa noissa hommissa, ettei muuhun oo juuri jaksanutkaan aikaa laittaa. Koti on mullinmallin ja niin raasu toiselle sijalle jäänyt, mutta ny se on niin, että uus koti jo häämöttelee mielessä, ostotarjouksemme hyväksyttiin muutama päivä sitten ja muutkin asiat rullaavat jo isosti. Ei saatu, ei, sitä ensimmäistä vaihtoehtoa, mutta nyt tuntuu jo, että tämä onkin parempi. Siinä on oikeastaan kaikki mitä tarvitaan ja halutaan. 

Remontitta emme selviä muuttohommiin, ja aika suuria muutoksia saammekin tehdä. Niistä aikanaan, pääsiäisen jälkeen, kun pääsemme aloittelemaan. Siihen asti ahkeraa suunnittelua, kilpailuttamista ja ideointia. Pää pursuaa jo uusia juttuja, ja aiommekin kääntää vähän takkia monessa asiassa. Asunto tuskin on kovin montaa vuotta meillä, niin täytyy kuitenkin miettiä myös jälleenmyyntiä. Silti aiomme kokeilla uusia, rohkeampia juttuja.


Siinäpä vähän sneakpeakia. Pohja on muutoin hyvä, mutta kylppäriä on suunnitelmissa hiukan laajentaa eteiseen päin. Niin huippua taas alkaa uuteen projektiin, eihän tästä edellisestäkään kerennyt kovin kauan kulumaan. 

3 kommenttia :

  1. Vähän siistiä. Ootte kyllä melko reippaita kun uuteen projektiin hyppäätte jälleen :). Tsemppiä. Innolla odottelen mitä tuleman pitää <3.

    VastaaPoista
  2. Oii onnea! :) son nii kutkuttavaa alottaa uus projekti aina!

    VastaaPoista

Kirjoitahan sana tai useampi!