Chrome - Link Select -->

perjantai 27. maaliskuuta 2015

pikaiset hei heit!

Tulin vain huikkaamaan täältä pikaiset heit, että huomaatte blogin nimen ja osoitteen vaihtuneen. beauty of life-blogin S:n innoittamana tämä(kin) bloggaaja osti oman verkosivun ja nytten toivottavasti pidempi aikaisen, kun nuo aiemmat bloginimet on olleet niin sidottuja asuntoon, kun Katutasossa asuttiin tosiaan katutasossa, näyteikkunoiden takana ja sitten Kolmionrouvan aikoihin olin tuore rouva ja asustettiin kolmiota, ja nyt viimeisimpänä tämä Kolmiovi-blogi, nimi tulee asunnon kolmesta ovesta. Uusi Kokokotiko -bloginimen idea syntyi "Kokko kokoa kokko, koko kokkoko, koko kokko, Kokko" lorusta, teistä varmaan joku tuon tietää. :D ja kokokotiko.fi on yksinkertainen osoite tänne tästä etiäppäin! 

Nytten siis tervetuloa jatkamaan lukemista tänne Kokokotikoon! Toivon että jatkatte tietysti lukemista ja jäätte langoille. Ja nimi sekä osoite jäisi mieliinne nopeasti, eikä tämä muutos ajaisi teitä poissa. Facebook ja bloglovinkin ovat päivitettynä jo. 

Lisäksi toin tähän osoitteeseen myös vanhat postaukseni (vähän hävettää ja nolottaa tuo edellinen tyyli ja huonot kuvat ja ja...) tuolta Katutasossa-blogista, niin jos joku haluaa kurkkia niin löytyy vuodelta 2012 ja 2013 alusta sieltäkin postauksia.

Mitäs ootte mieltä, hyvä vai huono muutos? 


9 kommenttia :

 1. Jee, hienoa!! Upeaa, että ohjeistani on ollut näin monelle apua <3

  VastaaPoista
 2. Mielipidettä multa ei irtoa, kun vasta tänään eksyin blogiisi siskoni vinkkaamana. Miten ihana koti teillä ja inspiroiva blogi sulla! Alkoikin omat nurkat vaatimaan taas pientä freesausta... Olen tainnut sut joskus nähdäkin, samoilla seuduilla kun nähtävästi asutaan. :) yritän kävästä kylässä täällä blogissa aina kun muistan! :)

  - H

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva että tulit, toivottavasti tulet toistekin! Ja kadulla saa tulla nykäseen hihasta! :) Olisi mielenkiintoista tietää kuka olet! :)

   Poista
 3. Hahaa, hauskaa mistä tuo sun idea uuteen nimeen tullut! Tuosta vaan tulee niin aina mieleen yläasteen terveystiedon tunnit ja Reijo. Siltä kai oonki ton lorun kuullu! Hyvä muutos minusta, täällä innolla seurailen teidän uuden kodin kuulumisia! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ;D ha jep, Reijopa Reijo. Siltä kai mäkin oon tuon silloin joskus kuullut! Hieno homma, ihana kuulla että vanhatkin kaverit jaksaa lukea ja kattella! :)

   Poista
 4. Mä oon niin opinnu tuon erilain, nimittäin kokko kokoon kokoko! Kokoko kokoko? Koko koko :D mut hyvännäköinen banneri :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuosta varmaan on monta versiota, tuo sun kuulostaa mun korvaan jotenkin hassulta :D Kiitos! :)

   Poista

Kirjoitahan sana tai useampi!