Chrome - Link Select -->

keskiviikko 7. toukokuuta 2014

vielä siitä lomasta

Edelleenkään ei kodin laittaminen juuri siivousta enempää nappaa, eikä sitä myöten minkään sortin kuvaaminenkaan. Reissua ootamma, innoissaan ku pikku lapset. Kotiin palattuamme varmaan ihan eritavalla… Tosiaan Santorinille matkaamme lauantaina, Perivoloksen rannalle ihanaan kreikkalaistyyliseen huoneistohotelliin. Aiemmassa postauksessa olevan hotellin vastaanotto menee kiinni ennen lentomme laskeutumista, joten se ei käynytkään. Uskomme kuitenkin varaamamme hotellin olevan vähintäänkin yhtä hyvä. 
Tällä viikolla on siivottu, tehty koululla prototyyppiä ja kaivettu aurinkolaseja sekä varvassantaalit naftaliinista. Päivitettiin myös aurinkorasvavarastoja, haimme maitohappobakteerit, matkakokoiset käsidesit ja savetit. Toivotaan kovasti että ei saada reissussa mitään pöpöä.  
Nyt on mukana myös pari kappaletta matkaoppaita kirjastosta lainattuna, niissä on aina oma hohto, niissä painetuissa oppaissa. Tietysti pari appsia piti puhelimeenki ladata, missä on hyvin esiteltynä kohteemme ravintolat ja niiden sijainnit. 
Pari ajastettua postausta oon laittanut tänne tulemaan loman aikana, mutten varmasti kerkeä täällä juuri ennen lomaa tai sen aikana pyörähtelemään. 


4 kommenttia :

 1. Voi, matkavalmistelut on niin hauskoja ja pikkaisen jänniäkin: minulla on tuossa vaiheessa jo sopivasti perhosia vatsassa. Ihanaa reissua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Elä muuta sano, meillä lisäjännitystä tuo isännä passihomma, huomenna menee anomaan express-passia, jonka pitäs saada samana päivänä, mutta saas nähhä.. Meni vähän viimetippaan.. :)

   Poista
 2. Oi Santorini on ihan täydellinen valinta! Jos haluat fiilistellä ennen matkaa, niin käy kurkkaamassa:
  http://cirkus-joanna.blogspot.fi/2012/10/santorini.html,
  http://cirkus-joanna.blogspot.fi/2012/10/santorini-part2.html

  Ihanaa matkaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varmasti tykkäämme kohteesta, kuviesikaan perusteella siitä ei ole epäilystä. Miehellä meinaa mennä hermot kun joka päivä fiilistelen ja näytän sille kuvia millon mistäkin.. :) Kiitos, met rentoudutaan oikein olan takaa koko viikko! :)

   Poista

Kirjoitahan sana tai useampi!