Chrome - Link Select -->

maanantai 19. toukokuuta 2014

arkeen paluu

KIITOS ja kiitos vielä kerran kaikille ihanista kommenteista viikon varrella, nyt on kaikkiin vastailtukin. Me oomma onnellisia ja otettuja. 
Lomalta paluu on aina vähän hankalaa. Tänään aamu meni hitusen pitkäksi ja molempaiset vähän kiireellä sitten ampaisimme arjen touhuihin, mies töihinsä ja minä koululle pakertamaan keskeneräisiä töitä valmiiksi. Loma oli antoisa, ihaninta oli toiselta saatu aika. Aika keskusteluille ja hellyydelle. 
Loma koostui lähinnä paikkojen kiertelystä, oli mielenkiintoista nähdä kuinka yhdellä pienellä saarella on niin monta erilaista paikkaa. Vaikka tietysti infrastruktuuri ja arkkitehtuuri oli samanlaista, niin silti kaikki näytti jotenkin eriltä. Punainen ranta oli vaikuttava, ja saaren korkein kohta veti sanattomaksi. 

Lämpötilat oli hyvät, tuuli sopivasti vilvoitti, ja kesä jatkuu kivasti täällä kotopuolessa. Mies alkoi loppuviikosta jo suunnitella seuraavaa matkaa. Kohteen pitää kuulemma olla vähän isompi kaupunki, jossa on myös rantaloikoilu mahdollisuus.  
Kameralle tallentui reilut tuhat kuvaa, tässä vaan minimaalinen osa niistä. 6 kommenttia :

 1. Mahtia. Oliko se niin, ettei mies ollut ennen käynyt ulkomailla (vai muistanko iiihan väärin)? Ainakin onnistunut reissu, jos uutta matkaa jo suunnittelette.

  Et ole filmiä säästellyt. Tuhat kuvaa. Vau. Ja kauniita olet valinnut meille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mahtiapa juuri, ja joo, miehen eka ulkomaanmatka. Siitä minäkin riemuitsin, että taisi matkakärpänen purra ja kovaa, kun uutta matkaa jo herra alko miettiä. :)

   Onneksi on digiaika, filmiä ei tarvitse säästellä. Näistä kuvista mielestäni välittyy jonkinlainen seesteisyys ja rauha.

   Poista
 2. Nizzaan siis seuraavaks! Kerro miehelles et se täyttää hänen molemmat vaatimuksensa ja takaan, että yllättää positiivisesti! ;) Aivan loistava paikka, ainakin loppukesästä! - L

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Het piti mennä googletteleen, miltä siellä näyttää ja kysästä mitä mies on mieltä, kuulemma sopii, olis valmis lähteen jo tämän kesän lopussa, mutta ehkä menee ens vuoteen! Kiitos siis vinkistä! ;)

   Poista
 3. Upeita kuvia! On ollut varmasti antoisa reissu teillä,ah kun itsekin pääsisi! k

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, antoisa loma olikin, oikein antoisa! Ja minäkin jouduin oottamaan ja ruinaamaan tätä miltei kolme vuotta. Puolen vuoden tiukka säästökuuri tuotti tulosta sekin! :)

   Poista

Kirjoitahan sana tai useampi!