Chrome - Link Select -->

torstai 15. toukokuuta 2014

isoin hankinta

Jo parisen viikkoa meillä on ollu pienempi eteinen käytössä. Siinä käytössä missä se on hyvä. Rattaiden säilytys-käytössä. Pohdimme että alamme ostaa tarvikkeita rauhassa, pikkuhiljaa, alusta alkaen, ettei tuu hoppua eikä hirvittävän suurta menoerää loppuraskaudesta. Vaunut siis oli ensimmäisenä vuorossa. Siellä ne odottaa jo syksyistä matkustajaa. Tietysti en oo voinu vastustaa kiusausta ja vaatteita on jo vaunuissa. Molempia sukupuolia silmällä pitäen. 
Seuraavaksi hankintalistalla on kaukalo. Etsintä ja vertailu ovat käynnissä. Kattotaan mihin päädymme. Hirmuisesti on pohdittavaa ja ajateltavaa ja hankittavaa. Minulle netissä surffailu ja tuotteiden vertailu on ollut mukavaa ajanvietettä. Ymmärtänette että kaikki vauvahärpäke menee tällähaavaa kotivermeiden edelle. 

6 kommenttia :

 1. Oi että. Kauniit menopelit olette hankkineet.
  Mä tykkään kanssa selailla ja vertailla netissä kaiken maailman asioita ennen ostopäätöstä. Viimeisimpänä olen esim. vertaillut aurinkorasvoja.. tai hankkinut tietoa. Olisi nimittäin vähän houkuttanut sellainen Riemann P20-aurinkorasva, joka lupaa kestää ja suojata ihoa koko päivän (siis yhdellä laittokerralla)..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikös ole tyylikkät!
   Riemannin aurinko rasva on ihan parasta! Meillä oli tuolla lomalla 100ml purkki, ei tarttenut lisäillä altaassa/meressä pulahteluiden jälkeen, eikä tarvinnut pelätä että tehot loppuu. Mieskään ei palanut, vaikka luulin ettei 20 riitä hälle, vaaleahko kun on…
   Kallistahan tuo, mutta 100ml riitti kahdelle hyvin viikoksi, ja jäipä vielä vähän ylikin. Suosittelen lämpimästi! :)

   Poista
 2. Hienot vaunut näyttää olevan,mikä merkki lienee? K

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vaunut on hienot, merkki on Bugaboo, ja malli Cameleon3. :)

   Poista

Kirjoitahan sana tai useampi!