Chrome - Link Select -->

keskiviikko 30. huhtikuuta 2014

viikon päässä

Ekstempore loma häämöttääkin jo viikon päässä. Mies sai lomaa, ja muutkin matkustamiseen liittyvät asiakirjat ja vakuutukset on hoidossa. Enää puuttuu kohde. Miehelle tämä on ihka ensimmäinen ulkomaanmatka, ainakin mikäli Tallinnan ja Tukholman risteilyt jätetään laskuista. Tästä syystä oomme päätyneet kohdemaan valinnassa Kreikkaan. Pidän sitä turvallisena paikkana aloittaa reissaaminen, ja kreikkalaisesta ruuasta ainakaan meän herra ei voi kieltäytyä, joten sen puoleenkin kohde on erinomainen. 

Mutta minne Kreikkaan? Haluaisimme kohteen olevan rauhallinen, ja oomme pohtineet Santorinin saarta, onko kenelläkään kokemuksia? Tai onko heittää muita paikkoja vielä funtsittavaksi? Äkkilähdöissä on runsaasti vaihtoehtoja, ja tähän aikaan ne saa melkoisen edullisesti. Kuvat on Apollomatkojen sivuilta, hotellista, johon olemme nyt kallistumassa. Mutta niitä kokemuksia, onko kukaan ollut juuri tuossa Anemos Beach Lounge-hotellissa, aikaa on vähän, joten kuulen mielelläni vinkkejä ja vihjeitä. Myös tieto paikoista joissa kannattaa tuolla ollessa käydä tai ravintoloita joita suosittelette kiinnostaa.  


9 kommenttia :

 1. Vastaukset
  1. Arvaa ollaanko täällä täpinöissään, vihdoinkin pääsen tuon ukon kanssa muille maille. :)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Eikös vaan, tätä on ootettu kohta kolme vuotta! ;)

   Poista
  2. Minä oon oottanu 7,5 vuotta, eikä vieläkään!! Mikä nuilla veljeksillä oikein on tuota matkailua kohtaan? Tai siis käytiinhän me kerran risteilyllä Tukholmassa, mut vaan siks ku se oli halvempi ku yö hotellissa Helsingissä ... :) Nauttikaahan lomasta täysillä ja herralle terkkuja, et pitää sit hehkuttaa veljelle kuin kivaa oli ja hyvää ruokaa jne, ni jospa mekin sitte 10v häämatkalle jonnekin lähtään. S

   Poista
  3. Nautimme S, ja pitää kertoa herralle terveiset. Kyllä tekin vielä! :)

   Poista
 3. Ihan huippua! Ootte varmasti ansainneet irtioton ja loman. Varmasti löydätte hyvän kohteen, tsemppiä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on, kiitos tsempeistä! Kyllä kait me, pitkä remonttivuosi takana ja paljon uusia asioita edessä. :)

   Poista

Kirjoitahan sana tai useampi!