Chrome - Link Select -->

keskiviikko 16. huhtikuuta 2014

unelmoija

Täällä on haaveiltu ja haaveiltu. Niinkin paljon ettei tänne oo yhtään inspistä kirjotella. Kyllä mää tahtoisin suuuuren parvekkeen jota voisi laitella kesä kuntoon, johon paistais kesäisin aurinko ja josta vois tsuumailla muailman menoa. Kyllä olis tämä rouva ilonen siitä. Mutta meidän n 1neliömetrin kokoinen ulkokaistale vierashuoneemme yhteydessä ei oikein anna tilaa yhtään millekään. Katsotaan keksinkö sinne mitään kesäistä piristystä. Vähällä käytöllä se varmaan tuloo olemaan muutoinkin kesällä, sisäpihalla kun on ankeat maisemat, eikä aurinkokaan sinne paistele. 

Piristää silti haaveilu, varsinkin keltainen ja vihreä haaveilu. Mitäs meille muuta, säästösyistä ei yhtään mitään erikoista. Kesämpänä meitä odottaa toivottavasti jokin kiva paikka Välimeren rannalla. Koitan ryhdistäytyä. Jos teillä on postausideoita [joita mulla ei oo sitten yhtään] saa laittaa kommenttilla tulemaan, kuulisin toiveitanne mieluusti! 

Piti vielä huikata, että laskuri pomppas juur 100 000 yli, kohta vuoden verran blogi ollut pystyssä ja teitä on käynyt täällä melkoinen määrä, pysykää kanavalla! 

2 kommenttia :

  1. Hyvänäkösiä haaveita sulla! Oi kesää odotetaan täällä niin kovasti...<3

    VastaaPoista

Kirjoitahan sana tai useampi!