Chrome - Link Select -->

perjantai 25. huhtikuuta 2014

niistä seinistä

Lupasin puhua seinistä. Nämä kolme kuvaa näyttää teille meidän seinien tilan. Niissä näkyy niiden rosoisuus ja eläväisyys. Remontin edetessä mietimme pitkään aletaanko tasottamaan, mutta tulimme siihen tulokseen että tasoitamme reiät ja isommat kolhut, mutta loput saa jäädä. Munsta ne kertoo täällä eletystä ajasta, ja talon vanhuudesta. Päivittäin kun näitä katsoo, miettii, että tämä fiilis mikä näistä syntyy oltais laitettu piiloon. Onneksi ei laitettu. 

Rosot ja epätasaisuudet ei näy jos niitä ei osaa katsoa. Ne ei pomppaa silmille, kun ne ovat lähes kaikki melko korkealla. Uudessa talossa seinien tasaisuus olisi mun mielestä ihan ehdoton, siellä rosot ja tälläiset lohkeamat häiritsisi, mutta täällä ne tuo sitä jotain jännää fiilistä. Näistä kuvista on hankala hahmottaa rosojen kokoa, ja ne näyttääkin näissä suurilta ja huomattavilta, mutta oletteko laajempia kuvia katsoessa tällaisia huomanneet? Ja näitä tosiaankin on joka seinällä. Katosta puhumattakaan. 


Mitä työ ootte mieltä, saako rosot näkyä vai olisko pitäny sliipata kaikki piiloon? 

6 kommenttia :

 1. Meilläkin kaksion seinät on tämmöset, paitsi kaksi maalattua seinää. Valkoiset on kaikki rosoisia ja kolhuisia, saakin olla, tykkään.

  VastaaPoista
 2. Todellakin saa näkyä! Itsekin olisin varmasti jättänyt ne näkyviin! Tuovat oikeanlaista fiiliistä:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä niin, ollaan kyllä tyytyväisiä että jätimme rosot! :)

   Poista

Kirjoitahan sana tai useampi!