Chrome - Link Select -->

maanantai 31. maaliskuuta 2014

top5

Sain Kaksin kaksiossa-blogin Lauralta kivan haasteen, jossa vastataan viiteen kysymykseen. Nämä haasteet oon ottanut ilomielin aina vastaan, sillä niillä saan sisältöä blogiini silloin, kun muuten en kerkeä tänne raapustelemaan. Kuten esimerkikis tänä ajankohtana, kun on miljoona asiaa tekemättä ja tehtävälista tuntuu olevan loputon. Kuvituksena vanhoja kuvia noista neljännen kysymyksen löydöistä.

Sain seuraavat kysymykset: 
Mikä on kotisi inhokki kaluste/esine? Tällähetkellä eniten inhoan työpöytäämme, jolle kertyy hirveästi tavaraa ja tämä on jotenkin epäkäytännöllinen, vaikkakin munsta pelkistetty ja hieno. Täytyisi siis kehitellä parempi konsepti tähän työhuoneeseen, järkevämpi pöytäsysteemi, mahdollisesti pienenpienen säilytyskalusteen kera. 

Mihin sijoittaisit 1000 euroa tällä hetkellä? Kaksi vaihtoehtoa, ulkomaanmatka tai sohva. Molemmat tarvivat vielä säästämistä ja pihistelyä kaiken muun osalta. Olisipa ylimääräiset 1000euroa jostain repäistä vielä. 

Millainen on arkipäiväsi? Arkipäiväni on koulupäivä. Tässä jaksossa itse koulupäivät ovat lyhyitä, mutta kuten oletettavasti kaikissa amk-opinnoissa, kurssista 50% on lähiopiskelua ja muut kotona tehtävää duunia. Jota tuntuu olevan enemmän kuin koulussa istumista. Lähden siis aamuisin kouluun tukevahkon aamupalan saattelemana, usein herään aamuisin ennen kukonlaulua, eli kun mieheni konkoilee 6am töihinsä. Koulussa on onneksi ihania ystäviä, joiden kanssa ei tunnit ole niin tappavia kuin muutoin varmaan olisi. Koulun jälkeen saatan käydä lähikirpparilla, mutta useimmiten käppäilen suoraan kotio. Syöpäsen jotain välipalaa ja touhuan koulujuttuja. Yleensä käyn tässä välissä mahdolliset postit ja blogit läpi. Hengähdystauko niin sanotusti. Sen jälkeen yritän pusertaa raportteja ja esitelmiä valmiiksi siihen asti kun mies tulee töistä. On vuorossa ruoka, jonka yleensä mies tekee. Ruuan jälkeen on ''hetkeksi petiin''-aika, ja sen jälkeen suunta joko lenkkipolulle taikka salille. Siinähän se mennee. Arkipäivä.

Paras/parhaat kirppislöytösi? Näitä on niiiin monia, viime postauksessa esittelemäni Aalto-maljakko on viimeisin paras löytö. Ihana on myös makuuhuoneen 'lampunvarjostin', jonka alkuperäistä käyttötarkoitusta en todellakaan tiedä. Olohuoneen nojikset ovat myös olleet hyvä löytö, vaikka päälystinkin ne uudelleen. Ruokapöydän tuoleista oon myös ylläri-iloinen, kun niin halvalla eteeni työnnettiin. Siinä taisivat olla ne parhaimmat. 

Paras/parhaat DIY-vinkkisi? En ala mitään yksittäistä tässä neuvomaan, mutta sanon vaan yleisesti että jos joku visio jostain on, tartu rohkeasti työkaluihin ja ala vääntämään, yleensä parin epäonnistumisen jälkeen viimeistään tulee se ahaa-elämys ja tuotteesta tulee toimiva ja silmää miellyttävä. Ei aina näinkään. Mutta olkaa ennakkoluulottomia, luottakaa omiin kykyihinne tehdä asioita ja toteuttakaa pieniä tai suurempiakin ideoita! 

Tälläkään kertaa laiskuuttani en viitsi tätä eteenpäin laittaa. Tähän oli kiva vastata, ja näillä kysymyksillä joku voi haasteen itselleen napsaista. 

10 kommenttia :

 1. Onko tuossa ensimmäisessä kuvassa tekstissä mainitsemasi "lampunvarjostin"? Se on ihana! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, siinähän se, tykkään itse myös valtavasti! :)

   Poista
 2. Hei! Ollaan mietitty josko laittaisimme itsekin ikean keittiön. Tuo teidän keittiö on hieno! Mitä mallia nuo ovet ovat, ovatko puhtaan valkoiset? Ootteko olleet tyytyväisiä laatuun?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, laittakaa ihmeessä, meillä ei ole pahaa sanottavaa! Kaikki toimii moitteettomasti ja näkö miellyttää silmää! Ovimallimme on Veddinge, ja on mielestäni ihan puhtaan valkoiset. Saranat varsinkin ovissa on munsta huippuluokkaa, varsinkin jos ottaa nuo vaimentimet, ei pauku ovet eikä laatikot! :)

   Poista
 3. Nuo nojatuolit ja ruokapöydäntuolit,ihanat!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, ne on ihanat! En luovu niistä varmaan ikinä! :) Vieläkö löytäisin nojiksiin sopivan sohvan. Syksyllä se oli lähellä, mutta ehti mennä ennen empiviä meitä… :s

   Poista
 4. ''hetkeksi petiin''-aika?!?!?!?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tarkoittaa siis ihan vain pientä torkahdusta tai lepäilyä sängyllä, usein ilmoitan sen sanomalla "täytyy mennä hetkeksi petiin, että jaksaa lähteä salille". :)

   Poista
 5. "Tälläkään kertaa olen niin laiska..." ?
  Itse käyttäisin tuossa tälläkin-sanaa.
  Tahtoo pistää väkisin itsellä aina silmään vastaavat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pienet ovat ongelmat, mutta korjasin sen niin kuin olin sen ajatellut kirjoittaa, jonninmoinen ajatuskatkos tullut tuossa kohtaa… Kiitos kuitenkin huomautuksesta. Pyrin kuitenkin suurpiirteiseen oikeakielisyytteen useimmiten.

   Poista

Kirjoitahan sana tai useampi!