Chrome - Link Select -->

torstai 6. maaliskuuta 2014

iltapuhteet

Hei vaan hei ja pahoittelut laiskasta ja väsyneestä päivitystahdista, syy teillekin selvinnee myöhemmin. En ole oikein kotiin jaksanut keskittyä, vaan mielessä on pyörineet viime viikkoina niin monet muut jutut. Onneksi koulua on sen verta vähän tässä periodissa, huhtikuun loppuun asti enää puurretaan ja sitten pitäisi lähteä harjoitteluun. 

Mutta eilisistä iltatoimista muutama kuva. Ei mitään perus iltapalaa ja hammaspesua, vaan sänkyhommia, siirrettiin se alunperin sille kaavaillulle paikalle ikkunan eteen. En tiedä onko se hassu tuossa kun ei oo varsinaista sängynpäätyä, mutta tykkään kun katuvalot toimii yövaloina, ikkunalauta yöpöytänä ja patteri lämmittimenä, kyllä nyt mun vilukissan pitäs loppu (kevät)talvi pärjätä, ehkä jopa yhdellä peitolla… 

Kupari kyllästytti siinä määrin että yölamput vaikka ihanat olivatkin, joutuivat hetkeksi kaappiin jäähylle. Myös yöpöytäongelma ratkesi kertaheitolla. Huomaatteko myös että heitin jo kynttilät sinne lamppujen seuraksi myös, kaappiin siis. Ja toin jäähyltä lisää tauluja makkariin, tykkään niiden huolettomasta asettelusta, seinään vaan nojaamaan, turhaakos rei`itämmä seiniä. Miltä näyttää? 


16 kommenttia :

 1. Mä arvaan jo sen syyn ;)

  Ihan supernätti makuuhuone nyt. Sänky sopii tuohon paikalle ihan erinomaisesti. Ja todella todella ihana seesteinen fiilis.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehkä arvaatkin ;)

   Kiitos, tykkään myös kun on niin rauhallinen unimaailma meillä nyt. Ei turhia tavaroita eikä värejä.

   Poista
 2. Kauniin ilmava makkari teillä. Miten ihmiset osaavatkin tehdä noita huolettoman hallittuja asetelmia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, mää vaan ihan lätkin tavaroita sinne tänne, enkä tiiä tuosta hallitusta yhtään mitään :D

   Poista
 3. Ihanan levollinen makkari! Taulut sopii tuonne hienosti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, sitä levollista tunnelmaa on kaivattu! :)

   Poista
 4. mistä nuo upeat taulut on? tosi nättejä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, taulut on vähän sieltä sun täältä; tuolijuliste on Artekin, ostettu Habitaresta, Leondardo da Vincin Vitruviuksen mies -juliste on ostettu katukauppiaalta torilta, pyörä-taulu on itse tulostettu samoten kun Eiffel-tornin tekniset piirustuksetkin. Mustakehyksinen taulu on saatu lahjaksi :)

   Poista
 5. Oih kuinka ihana makuuhuone <3 Niin rauhallinen fiilis, tykkään :) Uusi lukija täällä, jään ehdottomasti seurailemaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, onhan se tuollainen unelias, mutta tuleepahan uni värittömässä ja eleettömässä huoneessa, jossa ei katse ala kiertää kaikissa yksityiskohdissa! Tervetuloa lukijaksi, toivottavasti viihdyt ja kommentoit jatkossakin! :)

   Poista

Kirjoitahan sana tai useampi!