Chrome - Link Select -->

lauantai 29. maaliskuuta 2014

aallot on mun heikkous

Vaikkakin ollaan yhdessä päätetty ja luvattu karttavamme turhia ostoksia ennen ulkomaanmatkaa, en voinut vastustaa kiusausta kirpparilla muutamalla hassulla eurolla vastaan tullutta Aalto-vaasia. Ne on muutenkin mun heikkous. Tykkään niistä valtavasti, mutta oon jotenkuten onnistunut pitämään ne aika minimissä, muutama pieni ja yksi musta iso on tähän asti meillä ilahduttaneet. Osa on aktiivisessa käytössä, mutta muutkin alituiseen esillä ovat, vaikka ilman funktiota. 

Tuo ruskea siis on uusin, olisitteko te voineet jättää tämän 6euron vaasin sinne niin? En todellakaan tiedä onko kyseessä ykköslaatuinen vai ei, minusta se näyttää ja tuntuu aivan samalta kuin tuo mun kirkas ykköslaatuinen, mutta hinta vähän hämää. Nyt siis keräsin pienemmät vaasit ryppääksi ikkunalaudalle, johon aina niin ihanasti paistaa aurinko.
 

Voi kun toivon että kohta ikkunamiehet soittelevat ja tulevat vihdoin vaihtamaan tuon kakkasen, pölysen ja rumasti tiivistetyn ikkunan uuteen entistä ehompaan, jonka voisimme jopa aukaista ja pesasta. Ja josta näkisimme estoitta ulos ilman valumia ja roiskeita. Josta myös aurinko pääsisi meille kaikella säteilyvoimallaan ja toisi vähän kevättä rintaan! 

10 kommenttia :

 1. No VAU , mikä löytö - super edullinen! Tosi hieno ja en todellakaan olisi jättänyt kirppikselle. :)

  VastaaPoista
 2. Upee löytö! Eikös se oo niin, että tarralla merkityt on ykköstä? Vai onko tää mun oma päätelmä :D Mä oon nyt vasta alkanut ajatella Aalto-vaasia. Isoa ei ole siis vielä. Tuikkukippoina on Tyynelässä ja kotona servettirenkaina. Juuri niitä virittelin pellavaservetteihin, kun on vieraita tulossa. Ihania :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tuota minäkin muistelin, mutta voihan tarra olla laitettu myöhemmin, mutta oli aika tiukassa, etten tiedä... Minä kyllä pidän aaltoa vähän joka paikassa, tarjottimissa, ja just noissa servettirenkaissa, mutta toistaiseksi en omista 'kuin' 6kpl maljakoita... :))

   Poista
 3. Wau, kaunis kokoelma :). ja mikä löytö!! Onnea siitä :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja kiitos, oon kyllä ollut tästä mielissäni ja hehkuttanut vuoroin kellekin, kuinka hyvään aikaan satuin kirppikselle menemään. :)

   Poista
 4. Todellakin Löytö. Ystävän äidillä on muuten Aalloille ihan oma kulmakaappi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vitriini pelkästääb Aalloille pyhitettynä kuulostais niin multa, ainakin muutaman (kymmenen)vuoden päästä... :)

   Poista
 5. Ihanan näköset koruissaan! Ja ilmankin ^_^ huippu löytö!

  VastaaPoista

Kirjoitahan sana tai useampi!