Chrome - Link Select -->

keskiviikko 30. lokakuuta 2013

ylpeys

Nyt oon itsestäni ylpeä, kiitän myös koulun verstasta, hyviä työkoneita ja opettavaista opettajaa! Mulla, ja äitillä myöskin, meillä siis on uudet  vaneriset adventtikyntteliköt, juur hyvään aikaan valmistuneet, juur tarkoitukseensa suunnitellut ja tehdyt. Mää en voi käsittää, kuinka yltäkylläisesti rakastan vaneria, tuota puun tuoksua ja sen kovan pehmeää olemusta. Voiko itsestään olla liian ylpeä olematta itserakas taikka omahyväinen? Äippä aiko käsitellä omansa harmaalla läpikuultavalla vahalla, määpä päätin vaan suojata puunsuoja-aineella pahimmilta lioilta ja kosteudelta. Tykkäättökö te mun tekeleestä? 



Loppuun vielä pieni vetoomus, olen mukana viiden muun valokuvan kanssa loppukilpailussa, jos siis mun kynttilätunnelmakuvasta tykkäät, käyhän äänestämässä, voidaan päästä s-ryhmän ravinteliin syömään miekkosen kanssa! Äänestyslomake on blogin oikeassa sivupalkissa ylinnä! 

15 kommenttia :

  1. Upea! Siis missä ihmeessä noita pääsee tekemään? Opiskeletko jotain vai kurssilla?

    Ja ääni annettu :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, ja kiitos toisenkin kerran! Opiskelen puutekniikkaa, joten puutyöt tulevat tutuksi, ala tuntuu nyt ainakin niin sopivalta, varsinkin omia juttuja tehdessä! :)

      Poista
  2. Aivan mahtava!! tuollaisen heti ottaisin omaankin kotiin, oot taitava! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, voi olla että teen näitä useamman, ja lähempänä joulua arvon täällä yhden! :)

      Poista
  3. Minäki haluan!! Niin hieno!

    VastaaPoista
  4. Kynttelikkö on niiiiin kaunis♥♥♥ Tuollaisen voisin ottaa omaankin kotiin ilosta hihkuen!

    VastaaPoista

Kirjoitahan sana tai useampi!