Chrome - Link Select -->

tiistai 15. lokakuuta 2013

tottakai keltainen

Hullut päivät oli, en päässyt paikanpäälle, onneksi, sillä muuten en olis säästynyt näin vähällä. Tänään kätevästi hain, tottakai keltaisen, paketin postista, sain juuri ne haluamani tuotteet, ei heräteostoksia, ei jonottamista, ei hikoilemista ruuhkassa. Ainoa miinus, että kun tretornit halusin, sain kyllä herätä lauantaina kahdeksalta niitä ostoskoriin klikkailemaan, yhdeksältä oli jo loppunut oma koko kun kävin katsomassa... Kumppareiden lisäksi paketista paljastui jo unohtuneet magisson teekupit, näin syssyn tullen ja joulua odotellessa niiin kätevät haudutusteen yksin juojille. Laukkunaulakoksi ostettiin vielä paikkaansa hakeva Mazen Bill xs. 


PSST: Vielä yksi päivä aikaa osallistua arvontaan TÄÄLLÄ!! 
PSSST: Alimmassa kuvassa näkyvät kynttilät Tiimarista, ainakin täälläpäin suomea on alkanut ne konkkamyynnit, joista ei saa puhua, oli paljon hurjia aleja, mulla mukaan lähti tosiaan kassillinen kynttilöitä. 

6 kommenttia :

 1. Ihana naulakko, tosi kaunis yhdistelmä. Ja vähänkö mäki haluan nuo kumpparit!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kumppareita päivän kotona sisällä pitäneenä voin suositella, hyvät kävellä, tuntuu lämpimiltä ja pehmeiltä ja on tyylikkäät!

   Poista
 2. Ihania!! Varsinki tuo naulakko <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. tack, Manna, naulakko on ihastuttava, omassa yksinkertaisuudessaan. :)

   Poista
 3. Vitsi miten kivat nuo kumisaappaat! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä oon niin samaa mieltä, oon köpötelly ne jalassa kotona ja rautakaupassakin käynyt, mies kuulemma häpesi, eihän edes satanut, tai ollut missään muotoa tarvetta kumisaappaille (oikeastaan kuminilkkureille;) ...

   Poista

Kirjoitahan sana tai useampi!