Chrome - Link Select -->

maanantai 28. lokakuuta 2013

pieni suuri ilo

Meillä viikonloppuna syötiin ekat joulutortut ja konvehtit. Glögiä ja pipareita on mutusteltu jo varmaan kuukauden päivät. Sähköjohdot pariin huoneeseen on jo naputeltu, itkut miten hidasta ja ärsyttävää puuhaa, ei meinaa kärsivällisyys enää riittää… Viikonlopun saldona myös uus työpöytä! Oih ja voih kuinka hyvä tuli, vaikkei kyllä hirveästi suunnitelmien mukaan mentykkään. Miekkosen mielestä väliaikaista kaikki on vaan, siis tämä pöytä vaan, mutta munsta tähän ei tarttee kun päädyn jalka vaihtaa kahteen sirompaan, taikka sitten kahteen samanmoiseen. Olipa siis ylijäämävaneria liukuovista jäänyt, eikä niistä mitään järkevää keksitty niin sitten pykästiin pöytä. Pari pölkkyä alle pitämään levyt samassa tasossa ja mahdollisuuksien mukaan myös suorassa, hyllynkannattimet seinään jos toiseenkin ja toiseen päähän pienempi levy jalan virkaa toimittamaan niin jo tuli pöytä. Korkeus on just passeli sekä satulatuolilla istuen, että seisoen työskentelevälle, ei tarvii kyykkiä nopeasti jotain tehressä. Joskos jättäsitte huomiotta järisyttävän ruman johtosolmun, sekä tulostinhässäkän, niin mitäs työ siellä sanotte? 
Niiin, ja tarviin ihan pikkusen apua värin valinnassa, annanko kirkkaan öljyn jättää pinta luonnollisen väriseksi, vaiko sudinko osmon valkokuulto jotain päälle? 

8 kommenttia :

 1. Aivan tosi hieno! Mä jättäisin pinnan luonnollisen väriseksi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, mieskin jättäis luonnolliseksi, minä sutisin ainakin reunan valkeaksi. :)

   Poista
 2. Näyttää ainakin kuvassa tommosenaan hyvältä! ja ihanan siro toi teiän tulostin ;) sai ihan ettimällä ettiä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kyllä me katseenkestävää tylostinta etittiinki, onneksi canonilla on noita valkoisia! :)

   Poista
 3. Ihanan selkeä työpiste, miellyttää silmää! Niin myös tuo luonnolinen väri, mutta ei valkoinenkaan huono varmasti olisi? Paha valinta, myönnettäköön ;-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, sepäs se, varmaan alkuun annetaan olla luonnollisella värillä ja myöhemmin maalataan sitten :)

   Poista
 4. Vautsi, miten hieno!!! Tykkään! Jätä tuollaiseksi:)!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon, näillä näkymin väritön puunsuoja on ainoa vaihtoehto. :)

   Poista

Kirjoitahan sana tai useampi!