Chrome - Link Select -->

tiistai 7. toukokuuta 2013

vessasta vielä

Saatiin lupa laajentaa vessakylppäriä, saadaan tila kasvaa miltei kaksinkertaiseksi. Pesukoneelle saadaan oma paikka, ja lisää säilytystilaa mahtumaan, jee! Alakuva otettu tulevasta oviaukosta, joka siis oli valmiina, ilman ovea kylläkin. Edessä näkyvä jo purettu osio oli aiemmin siivouskomero, jota ei niin suurena tarvita, joten sai väistyä. Tänään koko talo tärisee kun puretaan tuo betoniseinä auki. Tänään mä oon repiny maaleja seinistä. Kyllä, maalia on 6 eri väriä vessassa. Onhan talokin jo melkein 80v vanha, mutta silti ihmetyttää. Kaakeleita varten siis vedetään seinät paljaaksi ja tasoitetaan hiukan, että sitten pysyy. 

4 kommenttia :

 1. Oi että, mitä isompaa kodaria/vessaa tiedossa, sitä parempi! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä olen iloinen, vaikka kokonais ala on silti alle 4 neliöä, mutta olis se 2 neliön koppi ollu aika ahdas... :)

   Poista
 2. Minua kiinnostaisi tietää paljonko vessan laajentaminen tuli maksamaan. Nimim. mietitään koko ajan kannattaisiko meidän laajentaa uuden asuntomme vessaa..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mää oon huono vastaan tähän, meillä nimittäin vuokraisäntä kustantaa koko remontin, joten ei oo itse pidetty juuri minkäänmoista listaa menoista. Voin yrittää muistella hintoja, mutta se ei varmastikaan ole luotettava summa...

   Poista

Kirjoitahan sana tai useampi!