Chrome - Link Select -->

sunnuntai 26. toukokuuta 2013

myöhään eilen illalla...

Keittiö on lattialistoja, sokkeleita, yhtä kaapin ovea, välitilalaminaattia ja sähköjä vaille valmis. Myöhään eilen illalla ladoimme laminaatin, ja oi kuinka se näyttääkin hyvälle! Kattokaapa vaikka, ja kertokaas mitä tuumitte! Kaikki kalusteet Ikealta, niinkuin kodinkoneetkin. Työtason kanssa kävi hassusti, tilasin tuota 'kaksipuoleista' työtasoa että se laitetaan valkoinen ylöspäin, no kun sitä mallasimme täällä kotona niin se näytti tosi luonnonvalkoiselta, eikä sopinu ollenkaan kaappeihin, tuo harmaa taas sopii täydellisesti harmaaseen verhokiskon peitelevyyn, joka vilahtaa tässä kuvassa. Ja loppujen lopuksi olis tullu aika valkoinen keittiö. Välitilalaminaatti (toiseksi ylimmän kuvan vaihtoehdoista vasemmanpuolimmainen, betoninäköinen)  tilataan Starkin kautta, noita taitaa kuitenkin saada lähes jokaisesta rautakaupasta. 


11 kommenttia :

 1. tosi kivan näkönen!

  VastaaPoista
 2. Hiokaa vain tuo välitila ja maalatkaa esim. tumman harmaalla. Tulee siisti! :D Vai ootteko laittanu jo laattoja siihen?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Maalaus oli ensimmäinen idea, mutta vanhan talon vinot ja koverat seinät tuli esteeksi, ei saa siistiä tasottamalla ja maalaamalla. Tasoitteen ansiosta myös laatat ei tule kysymykseen, vaan oikeastaan ainoa vaihtoehto mikä meitä miellyttää on tuo välitilalaminaatti, betonikuvioinnilla.

   Poista
 3. Niin ihanan näköstä :), tykkään. Selkeet värit jaja kaikki vaan niin kohdallaan. Ja tuo lattia on kyllä täydellinen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, tässä keittiössä yhdistyy ja kiteytyy kaikki mitä haluan tänne asuntoon, vaaleus, harmaa, pienet puiset/puunväriset yksityiskohdat ja vielä kerran vaaleus. :)

   Poista
 4. Mistä lattia on hankittu?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lattia on Starkista, poistoerä kylläkin, etten tiedä saako enää. :)

   Poista

Kirjoitahan sana tai useampi!