Chrome - Link Select -->

sunnuntai 19. toukokuuta 2013

valkoista vain

Meillä on tasoitettu niin ahkeraan koko viime  viikko että vihdoin saatiin eilen tarttua telaan ja pensseliin. JES. Ystävä ihana tuli ja auttoi valtavasti, kiitos siitä! Keittiö ja toinen makuuhuone saivat valkoisen värin seiniinsä. Kaikkiin seiniin, ja kattoon. Nyt vasta pohjamaalattu, huomenna maalataan loppuun nuo kaksi huonetta ja ruokailuhuone, niin met päästään muuttamaan asunnon pohjoissiipeen, eli juuri noihin maalattuihin huoneisiin. Keittiö tulee vihdoinkin, keskiviikkona. Keittiöön siis pitäisi myös laminaatit asentaa. Ja saada lisää pistorasioita. 


Tässä kuvassa vilahtaa myös harmaaksi maalatut verhotangon päällä olevat levyt. Kuvassa se näyttää paljon tummemmalta mitä se oikeasti on. Oikeasti samaa väriä kuin tässä. 
Heti näyttää paljon kirkkaammalta, kummakos se kun 80 vuotta kellertynyt katto ja ruman vaaleansiniset ja kermanväriset seinät maalattiin. Vertaa vaikka tähän. Illalla Teromies tokas että ''tänään aattelen jo että kyllä tämä tästä valmiiksi tulee, ja hyväksikki vielä.'' 

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kirjoitahan sana tai useampi!