Chrome - Link Select -->

sunnuntai 5. toukokuuta 2013

veesee

Vessan kaakeleiden ja kalusteiden tilaaminen on nyt ajankohtaista. Kaapit ja altaan kyllä tilasin jo torstaina, mutta kaakeleita ollaan vielä mietitty. Tässä tämänhetkinen lemppari-kollaasi. Vaaleus on se mitä tänne asuntoon haluan niin itseä kuin seuraavia vuokralaisiakin ajatellen. Lattian harmaa sävy tulee toistumaan jokahuoneessa pieninä asioina. Mitäs tykkäätte? 


Oikeastaan ainoa mitä vielä jahkaillaan, on seinien laattojen muoto, täysin neliö vain 20x40, niiiin ja maatta vai kiiltävä? äh. Mielipiteitä kuulisin mielelläni! Lattiaan ei isompia kuin tuo 5x5 laattaa voi laittaa suuren kaadon vuoksi. 

8 kommenttia :

 1. Kiiltävää, se tuo ylellisyyttä. Ja neliö on kyllä minun mielestä se parempi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiiltävä neliö on nyt löytynyt ja siihen varmaan päädymme. :)

   Poista
 2. Kiiltävä voi olla parempi ihan senkin takia, että on helpompi pitää puhtaana? Mulla edellisessä kämpässä oli matta laatat ja ne keräsi tosissaan sitä pölyä, eikä oikeen lähteny muutaku juuriharjalla... :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä ei ikinä ooo ollu mattakaakeleita, niin entiiä, mutta nyt varmaan sellanen ''ei ihan niin kiiltävä'' tulossa! :)

   Poista
 3. Meillä on kiiltävä laatta kylppärissä. Kivan näkönen mutta aivan jatkuvasti saa olla pesemässä ku likasen näköset. Ilmeisesti sitä veden kalkkia tms joka näkyy rumasti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä luulen et kaikkiin jää sitä kalkkia, pitää toivoa ettei noissa mitkä nyt valittiin niin hirveesti näkyis, kun ei ooo ihan täysin kiiltävä. :)

   Poista
 4. Kyllä se matta on varmaan myös hyvä, itellä oli vaan semmonen tosi karhee se pinta nii kaikki pyykkipölyt ym jäi jumiin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Okei, no katsotaan miten käy, nyt kuitenkin kiikareissa aika kiiltävät. :)

   Poista

Kirjoitahan sana tai useampi!