Chrome - Link Select -->

lauantai 20. kesäkuuta 2015

säilytystilaa

Meille tulee yllättävän vähän säilytystilaa uuteen kotiin, tämä tietää tavaroiden karsimista ja hyvää järjestyksen pitoa. Molemmissa olen vähän kehno, mutta onneksi on vara parantaa. Oikeastaan keittiönkaapit ja makuuhuoneen säilytysjärjestelmä, sekä vessan kiintokalusteet ovat ainoita, loput tavarat ängetään ullakkovarastoon taikka kiertoon. Tietty Valton huoneeseen on tulossa hälle oma vaatekaappisysteemi, ja eteiseen lipastoa ja hyllyä, ehkä myös kaappia, mutta vähenee se kaappitila silti. 

Makkarin säilytystila halutaan hyödyntää 110 prosenttisesti, joten purettiin siinä ollut kaappi, joka ei ollut ihan seinään asti. Tilalle rakennettiin, tai onhan tuo vielä vähän kesken, uusi säilytysjärjestelmä, joka on nyt lattiasta kattoon, ala- ja ylälevyt vielä uupuu. IKEAsta haettiin ALGOT-järjestelmää omiin tarpeisiin sopiva määrä, hyllylevyt nikkaroidaan itse. Liukuovet on vielä täääysin kysymysmerkki, ei olla uhrattu niille juuri ajatustakaan, niiden aika on ihan viimeiseksi. 

Mutta mun oli välttämätöntä saada tuonne sisälle joku väri noihin vanereihin, emmin kauan sinisen ja keltaisen välillä, toinen puolisko sitten päätti että keltainen on se väri. Tikkurilan Kiva-kalustelakalla vedettiin kertaalleen nuo levyt ja sitten voitiinkin jo asentaa ALGOTit... Kivasti päivä alkaa aina ''Kesäpäivän''-keltaisena kun kaapit avaa! 

6 kommenttia :

 1. Tosi kiva tuo keltanen! Oon haaveillu itekki tommosesta säilytysratkasusta, niin paljo kätevämpi entäku kaapit!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On varmasti, ja keltainen on ihan mun lemppariväri! :)

   Poista
 2. Tuo näyttää hyvältä. Ja mikä parasta, toimivalta! Meillä vähän samanmoinen haaste makkarin kanssa ja tämänkaltaista pohdittu jo pitkään taustalle asennettavaksi. Mutta kun en oikein pysty päättämään peitetäänkö järjestelmä verholla vai ovilla... Ja mitä kaikkea siellä olisi olla (paljonko hyllyä, tankoa jne...) Vaikeita asioita ;) Ihanaa lauantaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivotaan että toimii, tässähän on hyvä kun voi muutella noita tarpeita ajanmyötä jos tuntuu, että on huonot valinnat tehny, tankoja saa lisää jne. Otettiin tuollainen melko perussetti alkuun ja ajateltiin lisäillä juttuja jos siltä tuntuu, niin myöhemmin. :) Mutta oli tuokin melko vaikea siellä ikean noutovaraston väleissä päättää... :D

   Poista
 3. meillä oli edellisessä asunnossa makkarin vaatekaapiksi tehty ihan vaan hylly (leveydeltään kolme tpaitapinoa eli varmaan suunnilleen 1m) ja sitten oli kaksi varmaan about 2m pitkää tankoa, ylempi miehen vaatteille ja alempi mulle :D ja koko komeuden edessä oli verhotanko ja verhot :D mie kyllä tykkäsin siitä :) toi valkonen ja keltanen sopii hyvin yhteen! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Verhot näyttää muiden asunnoissa niin tyylikkäiltä ja siisteiltä, en tiedä pysyiskö meidän verhot tuossa ojennuksessa ja mitä pikkuapulainen niistä tuumaisi, olisko kauheen epäkäytännöllinen lasten kanssa, kun se varmaan kokoajan olis siellä repimässä ja roikkumassa niistä... :D

   Poista

Kirjoitahan sana tai useampi!