Chrome - Link Select -->

sunnuntai 7. kesäkuuta 2015

kameran takana mies

Annoin miehelle tehtäväksi kuvata raksaa. Tässä tuloksia, miten mies näkee raksan, ja mitä sieltä hän tahtoo kuvata. Putkijuttuja, sähköjuttuja, tasoituksia, suoria nurkkia, lattiavalua ja sen sellaista. Ei siloiteltuja taikka tarkasti rajattuja kuvia vain siisteimmistä nurkista, vaan ronskisti kaikki esiin! Kuvissa näkyy vessan laajennuksen alle jäävä alue, tuo mistä on parketit hakattu pois ja seinät on tasoittamatta. Sähkökaappi siirtyy pari metriä oikealle ja putkien kotelot jää yläkaappien  sisään.  Kuvissa näkyy myös pikkumakkarin lattiavalu, johon on määrä liimailla muovimattoa toivottavasti pian. Ja tuo ihana ihana ilta-aurinko, joka niin kivasti piirtelee valoja ja varjoja  lattioille. 4 kommenttia :

 1. Lisää tämmöstä miehen silmin kuvia! Kivaa vaihtelua :) Ois mielenkiintosta kuulla tän uuen asunnon pihasta ja sen suunnitelmista :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä, että kiinnosti, toivottavasti mieskin on yhteistyöhaluinen ja haluaa jatkaa tämmösiä hommia. :) Ja sitten meidän uusikin koti on kerrostalossa, 7.kerroksessa, joten pihaa ei ole, mutta parveke kyllä. :)

   Poista
 2. Tsemppiä remonttiin :))

  VastaaPoista

Kirjoitahan sana tai useampi!