Chrome - Link Select -->

maanantai 8. kesäkuuta 2015

pihistä ja panosta bistro -parvekekalusteet

Oon täysin hullaantunut bistro-tyylisiin parvekekalusteisiin, ehkä olosuhteiden pakostakin, kun uuden kodin parveke on pitkä mutta kapea, eli taittotuolit ja -pöydät olis  toosi käteviä sinne, ja voi ottaa tarvittaessa mukaan. Näitä oon netistä googlaillut tovin jo, ja etsinyt silmää miellyttäviä mutta kohtuu edullisia vaihtoehtoja. 

IKEAsta tietysti löytyy edullisin pihistä vaihtoehto, ihan hyvän näköinenkin, mutta jotenkin tuo puu ei kolahda muhun. Jos tämä setti meille tulisi, puuosat saisi maalikäsittelyn heti kättelyssä. Sitten tuo Fermobin setti on aivan ihastuttava, kaikki yksityiskohdat noissa on niin kivoja. Valinnan vaikeus iskisi näitä tilatessa, sillä värivaihtoehtoja on peräti 24 kipaletta. Kuvat ikea.fi ja sisustaulkona.fi 

Ja oion vähän mielikuvia, jostain syystä muutama sellainen kommentti on tullut, joissa lukija selvästi virheellisesti luulee uuden kotimme olevan omakoti-/pari/rivitalo. Uusi kotimme on kerrostalossa, seitsemännessä ja ylimmässä kerroksessa. Pihaa täten ei ole, mutta reilun 10 neliön parveke kyllä. 

2 kommenttia :

 1. Mulla sama hullaantuminen, olosuhteiden pakosta myöskin, koska nykyiset partsikalusteet on ihan karmeat! Huomasin multaostoksilla Robinhoodissa metallisia taittopöytä ja- tuolit-settejä kuudella kympillä myytävän, oli valkosia ja harmaita. Ihan kivan näköset mun mielestä, taidan kotiuttaa ne kun parempiakaan ei ole tullut vastaan. :)

  -H

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. KIIITOS H huipusta vinkistä, minäkin taidan kipaista Robinhoodiin! Ei olleet pahan näköiset ollenkaan, kun netistä jo zoomailin! :)

   Poista

Kirjoitahan sana tai useampi!